Tots els campions del I Torneig Miguel González Barberán organitzat per l'Atlètic Gilet

El CF Atlètic Gilet va celebrar la primera edició del seu torneig de nadal, "Torneig Miguel González Barberán" amb gran èxit de participació i bon ambient.

La primera edició prevista per a aquest torneig s'havia d'haver desenvolupat les nadales passades però a causa de l'alerta sanitària per la covid19 es va decidir suspendre'l uns dies abans.

Enguany es va reprendre l'organització i els resultats han estat molt satisfactoris. Han estat tres dies de molt futbol, bon ambient i molta harmonia entre clubs participants.

Cada dia hi van participar 16 equips, 8 equips en el torneig de primer any i 8 equips en el torneig de segon any. En cada torneig es distribuïen els equips en dos grups per realitzar la lligueta, els dos primers classificats de cada grup es creuaven en semifinals de les quals sortien la final i la lluita pel tercer i quart lloc.

Categoria Prebenjamí

El dimarts dia 27 de desembre es van disputar els tornejos de categoria Prebenjamí, en el torneig de primer any la classificació final va ser 1- CD Caxton College, 2- Atlètic Gilet i 3- Alboraya UD.

Al torneig de segon any 1- CD Don Bosco, 2- CF Faura i 3- La Creu CF

Categoria Benjamí

El dimecres dia 28 de desembre era el torn dels Benjamins, en el torneig de primer any la classificació final va ser 1- CD Castelló, 2- CD Acer i 3- CD Caxton College.

En el torneig de segon any 1- UD Vall d' Uxó, 2- Alboraya UD i 3- Albalat CF

Categoria Aleví

Per finalitzar ahir dijous dia 29 de desembre es van disputar els tornejos d'Alevins, en el torneig de primer any la classificació final va ser 1- Albacete Balompié, 2- CD Caxton College i 3- CD Viver.

En el torneig de segon any : 1- Biensa CF, 2- CD Don Bosco i 3- CD Caxton College.

Cal destacar que es van lliurar premis individuals i en cadascun dels tornejos i categories, al millor jugador, millor porter i màxim golejador i aquests premis portaven el nom d'il·lustres jugadors de la història del Gilet com són Antonio Andrés i Ricardo Orón, que van venir en persona a lliurar-los i, per al millor porter, el del mític i ja desaparegut Abdón Antonino.

Des de l'organització volen agrair als principals patrocinadors del torneig, l'empresa Enerhi i l'Ajuntament de Gilet ja que, sense la seva col·laboració no hauria estat possible portar-lo endavant.

Així mateix, agraeixen a tots els equips participants, jugadors, jugadores, entrenadors, entrenadores, pares, mares, familiars, acompanyants i públic en general pel bon ambient, l'esportivitat i el respecte que ha regnat durant els tres dies al Camp Municipal "La Malaitxa".

L'organització també va voler felicitar el director del torneig, Nelo Asensi i al seu equip de coordinadors, entrenadors i monitors de l'Escola de Futbol del CF Atlètic Gilet pel gran treball en l'organització del torneig i destacar la participació de l'Escola de l'Albacete Balompié que va desplaçar dos equips per al segon i tercer dia i, ens consta, que se'n van anar amb una molt agradable sensació del nostre acolliment, igual que ens ho han fet constar els altres equips participants.

Finalitzada la primera edicició del torneig, des de l'organització comencen a preparar ja la segona edició del torneig per a l'any que ve.