Resultats 1/32 de final de La Nostra Copa 23/24

Imatge : Instagram Cdbetisflorida

Segona jornada d' eliminatòries dels 1/32 de final de la III edició de La Nostra Copa, es jugaran a partit únic a casa de l'equip de menor categoria. En cas d' empat en finalitzar el partit, no hi haurà pròrroga i es decidirà l'equip classificat amb una tanda de penal..

Dels cinc equips de Tercera FFCV, cap ha pogut passar de ronda Foios At., Moncada CF, Los Silos CF, CD Cases i CDF Canet que va caure avui davant el Ribarroja CF, 0-5.

Imatge Facebook Ribarroja CF

Primeres sorpreses, ja tenim sis aequips de Segona FFCV classificats, Universitat d’Alacant, UD Benissa, At Gilet, At.. Jonense, Lliria UD i CD Betis Florida.

En la jornada del divendres, el Manises CF va patir per a imposar-se al SC Torrevieja, van aconseguir empatar el partit i imposar-se als penals, debut del nou tècnic Santi Marín a la banqueta amb passada d'eliminatòria per als manisers.

Els universitaris van aconseguir la victòria en els penals davant el SC Requena de la Lliga Comunitat, es van avançar els alacantins 4-1, però els valencians van aconseguir empatar el partit. Als penals els universitaris van tenir més encert i estaran als 1/16 de final. Jugaran en 1/16 com a locals davant el guanyador del SC Torrevieja vs Manises CF.

Per la seua banda, el At.. Jonense es va imposar al Moncofa FC de Primera CF, 1-0, amb gol al minut 90. En els 1/16 de final jugaran com a locals davant el guanyador de l'eliminatòria entre el CF Orba i Santa Pola CF.

El At.. Gilet es va imposar per la mínima a l'At. Villar, tots dos de Segona FFCV. Jugarà contra el guanyador del CDF Canet, de Tercera, i el Ribarroja CF, de Lliga Comunitat.

Imatge Facebook At. Armilla

De moment, s' han classificat per a 1/16 de final vuit equpos de Primera FFCV, odissea FC, UD Canals, Novelda Unió CF, Vinaròs CF, CD Murada, Sp San Fulgencio, UD Quart i UD Carcaixent.

Hi haurà dos equips de Lliga Comunitat en vuitens ja que jugaran CD Betis Florida de Segona FFCV contra CD Murada de Primera FFCV i UD Canals vs UD Quart tots dos de Primera FFCV

Incloem sota els resultats les eliminatòries de 1/16 de final que està previst disputar-se el 23 de desembre.

2717:302ª-3Llíria U.D. ‘A’1-1(3-2)C.D. L’AlcoraCom-N

Aquestes són les eliminatòries de 1/16 de final, en blau les eliminatòries amb els dos equips definits, en gris, pendent de definir algun o els dos equips. Recorda que sempre es jugarà a casa de l'equip de menor categoria.