Així va ser la victòria de l'At. Armilla, únic Segona als vuitens de final de La Nostra Copa

Només en queda un, dels 5 equips de Segona FFCV que han disputat la ronda de 1/16 de final de La Nostra Copa, el Atlètic Gilet ha estat l'únic que ha aconseguit passar a vuitens de final.

Va ser en un partit vibrant, en el qual el Ribarroja CF es va avançar en el marcador en la primera part. Amb la diferència de categoria, un Segona FFCV contra un Lliga Comunitat, i un gol a favor tot sembla de cara per als visitants.

Però en 8 minuts de locura els atlètics li van donar la volta al marcador amb tres gols, el primer al minut 53′ des de fora de l' àrea amb un potent xut de Borja Gimeno; el segon en el 58′ obra de Marc Iglesias des del punt de penal i el tercer de César Castillo al minut 61′ després d'una jugada embarassada dins de l'àrea.

Va recordar distància el Ribarroja CF en el minut 68′, però es va mantenir el resultat de 3-2 fins al final donant el passi a vuitens a l'At. Armilla.

Serà la cinquena ronda eliminatòria i tornaran a jugar com a locals en aquesta ronda contra el Manises CF de Lliga Comunitat Grup Nord.

Amb anterioritat ha eliminat ar al CD Segorbe de Tercera FFCV a la primera ronda, 0-3, al camp del Sisterrre. En segona ronda com a local va eliminar el Almenara At de Segona FFCV, 5-0. A la tercera ronda li va tocar en sort el At Quart de les Valls de Primera FFCV, a què van vèncer 3-2 en La Malaitxa.

A la fase final de La Nostra Copa, en l' eliminatòria de 1/32 el seu rival va ser l'At. Villar de Segona FFCV al qual van eliminar amb un solitari gol, 1-0.