Victòria i liderat per al Júpiter CF de Massamagrell a la Seguna Juvenil, així se celebra un triomf

Arribaven Júpiter CF de Massamagrell i At. Gilet empatats a 39 punts en cap del grup 4 de la Segona Juvenil, jugaven aquest cap de setmana per decidir qui es quedava líder en solitari. L'At. Gilet arribava invicte fins ara amb tres empats, per la seva banda, el Júpiter havia perdut només dos partits. Molt a decidir en aquesta jornada.

A la fí, el Júpiter es va imposar per 3-1 als atlètics tot i que els visitants es van avançar al minut 2 del partit. Amb aquesta victòria se situen líders en solitari i amb el gol average a favor ja que en l'anada va guanyar l'At. Armilla 2-1.

Els perseguidors no van fallar i es mantenen a prop del liderat, el At.. Moncadense B va guanyar 3-0 el seu partit contra UD Puçol B i és segon a 2 punts del Júpiter Massamgrell; també va aconseguir els tres punts el Ath. Massamagrell A, 1-0, davant el Moncada CF A, i és quart a 4 punts del líder.