Villajosoya CF aconsegueix el pas a la final, en un partit en què va ser dominador

En un partit que va transcórrer de menys a més, elVila Joiosa va saber portar-se el gat a l'aigua en l'eliminatòria de semifinals per l'ascens aTercera Divisió.

Els alacantins no van renunciar al seu estil i van marcar el ritme pràcticament des de l'inici, encara que San Marcelino no li va anar a la saga i va saber aguantar des de la defensa.

Amb la empat a zero al marcador de Alberic, la Vila Joiosaa CF y San Marcelino es van anar a la mitja part.

El segon temps no va ser més que una continuació de el guió que va començar a la primera, ambVila Joiosa imposant el seu futbol i totalment assentat sobre el verd.

Al minut 60, Rubio va confirmar la solidesa dels vilers després d'una penetració de Fronteres fins a la línia de fons per acompanyar fins a les malles seva perfecta passada.

Els valencians van patir el que és seu davant les envestides dels de Pepe Soler, i Iván es va encarregar de dictar la sentència en el minut 68, després de rematar a la perfecció un servei de córner.

S'enfrontarà a la final de divendres que ve a les 20:30 hores a la UD Castellonense que va vèncer a el CD Castelló B.

Font : web FFCV