Resultats de les finals play-off a Tercera RFEF 2023

S'ha disputat aquest cap de setmana las eliminatorias de ida de las tres finales de ascenso a la Tercera RFEF, el próximo fin de semana se jugará la vuelta de las semifinales, els tres equips guanyadors d'aquestes finals a doble partit aconseguiran pujar de categoria.

Estos son los resultados de los partidos de ida:

DIAHORALOCALVISITANT
17/junFinalCF RECANVIS COLÓN1-3CD BURRIANA
17/junFinalU.D. CASTELLONENCA2-0CALLOSA DEP. CF
18/junFinalC.F. LA NUCIA «B»0-1C.D. UTIEL

El CD Burriana es va imposar a casa del Recanvis Colón, 1-3, que deixa l'eliminatòria molt favorable als castellonencs. Se adelantó el CD Burriana con un 0-3, goles de Iván Fandós y dos de Perotti. Redujeron distancia los valencianos con un gol de Daniel Muñoz en el 68′.

La UD Castellonense también puso distancia en la eliminatoria, 2-0, en casa ante el Callosa Deportiva. Marcaron Peo en el minuto 20 y en los últimos minutos del partido, en el 86′, marcó Vaquero.

Finalment, avui diumenge el CD Utiel obtuvo una valiosa ventaja con un solitario gol en casa de CF La Nucía B, 0-1, de penalty en el minuto 44.

Ascens a Tercera RFEF

De moment, han estat eliminats dos dels primers classificats a la lliga regular, CD Soneja de el grup 1 i Ontinyent 1931 CF de el grup 3, si bé, tots dos haurien de tenir l'ascens assegurat a la Tercera RFEF en cobrir les vacants al grup VI segons indica la circular que regula la competició.

Queden per tant dos primers de grup, el CD Utiel, de el grup 2, que s'enfrontarà a potent filial del CF La Nucia; l'altre campió de grup és el Callosa Esportiu CF que visitarà en el primer partit la casa de la UD Castellonenca que va eliminar el CD Soneja.

La tercera final la disputaran CD Recambios Colón i CD Burriana, quart del grup 2 i segon del grup 1, per la qual cosa el CD Burriana jugarà en el Planelles la tornada de l'eliminatòria.