Resultats eliminatòries de tornada del play-off d'ascens a Tercera RFEF 2023

Aquest cap de setmana tindrà lloc els partits de tornada de la primera eliminatòria dels play-off d'ascens a Tercera RFEF, coneixerem els 6 equips que s' enfrontaran a les 3 finals.

UD Castellonense a la final

La UD Castellonense es va classificar per a la final del play-off d'ascens a Tercera RFEF en vèncer al CD Soneja als penals. Es va repetir a Soneja el resultat de l'anada, empat a un gol, al final dels 90 minuts. Van marcar Adama Sangare al minut 6 per als locals, empatant al minut 29 Jefrie.

Als penals la UD Castellonenca va ser més efectiva i passa a la final on jugarà contra el guanyador de l'eliminatòria entre Callosa Dep. i CD L'Alcora.

El CD Soneja amb l'ascens del Torrent CF a Segona RFEF, amb molta probabilitat ascendirà també a Tercera RFEF, per cobrir la vacant del Torrent CF.

CF La Nucia li dona la volta a l'eliminatòria

Vibrant eliminatòria també la disputada a la Nucia. Un gol portava d'avantatge el CD Buñol després de la victòria 1-0 al Beltrán Báguena. A la primera part els locals van igualar l'eliminatòria amb un gol de Jordi Avilés al minut 34.

Tot i tot el temps que hi havia per jugar el marcador no es va moure. Anant el partit a la pròrroga. A la primera part de la mateixa, Vadillo va controlar una pilota dins de l'àrea i la va col·locar per l'esquadra, 2-0. Era el minut 95 i un gol donaria el pas als bunyols. Però va tornar a marcar CF La Nucia en el 115 gol d'Ebuka de cap, sentenciant l'eliminatòria.

El filial de CF La Nucia s'enfrontarà al guanyador de l'eliminatòria entre el CD Utiel i Crevillente Deportivo.

Recanvis Colón a la final

A 3-0 portava el Recanvis Colón del partit d'anada, els d'Ontinyent 1931 CF amb el seu ascens gairebé confirmat gràcies a les vacant, tot i així van anar a per la victòria i es van avançar amb un 2-0 a un sol gol empatar l'eliminatòria al minut 48, ambdós gols.

Al minut 68 un gol de Diego Nohales per al Recanvis va asseure l'eliminatòria i segella el pas a la final del Recanvis Colón que s'enfrontarà al CD Burriana.

Els burrianencs van sortir a top en el seu partits davant l'Olleria CF, empat en l'anada, però ja al minut 6 es van avançar, finalitzant la primera part amb 3-0. Victòria final 4-1. El CD Burriana jugarà el primer partit com a local.

Al CD Utiel se li va complicar l'eliminatòria, a 0-2 a l'anada feia presagiar un partit més calmat, però un gol del Crevillente Deportivo al principi de la segona part va posar la incertesa en el marcador, un nou gol significava la pròrroga. A la fí 0-1, els utielans passen a la final en el qual tindran el factor camp com a avantatge.

IDIAHORAIDALOCALTornadaVISITANT
E610/jun19:001-1C.D. SONEJA1-1(2-3)U.D. CASTELLONENCA
E110/jun19:000-1C.F. LA NUCIA B3-0C.D. BUÑOL
E311/jun18:000-3ONTINYENT 1931 CF2-1CF RECANVIS COLÓN
E411/jun18:001-1CALLOSA DEP, CF0-0C.D. L’ALCORA
E511/jun18:002-0C.D. UTIEL0-1CREVILLENTE DEPOR
E211/jun19:000-0C.D. BURRIANA «A»4-1L’OLLERIA C.F.
Negrita: classificat

Finals

Per la seua banda, les finals es disputaran el 17 i 18 de juny la ida, i 24 i 25 de la tornada, amb el següent ordre en les eliminatòries, així seran els partit d'anada, els equips més ben classificats jugaran la tornada a casa.

LOCALVISITANT
C.F. LA NUCIA «B»C.D. UTIEL
CF RECANVIS COLÓNC.D. BURRIANA «A»
U.D. CASTELLONENCACALLOSA DEP, CF

Desempat

En cas d'empat segueix valent doble el gol fora de casa.

Normativa

Aquesta Fase es jugarà pel sistema d'eliminatòries, disputant-se DUES eliminatòries a doble partit, que tindran el següent desenvolupament:

A.- PRIMERA ELIMINATÒRIA:

a.- Aparellaments:
1.- Els quatre equips primers classificats d'aquests quatre grups de Lliga Regional Preferent, mitjançant sorteig, s'enfrontaran als quatre equips classificats en tercer lloc
dels referits grups, de tal manera que en els emparellaments entre ells no coincideixin
equips que hagin participat en el mateix grup durant la Primera Fase (4 x 4).
Es classificaran per a la segona eliminatòria els quatre equips vencedors.

2.- D'altra banda, els quatre equips classificats en el segon lloc d'entre aquests quatre grups s'enfrontaran entre si, per sorteig pur d' emparellament i ordre de joc (2 x 2).
Es classificaran per a la segona eliminatòria els dos equips vencedors.

B.- SEGONA ELIMINATÒRIA:

Els sis equips vencedors de la primera eliminatòria; això és, els quatre equips
vencedors de l' enfrontament entre els quatre primers i tercers classificats de cada
grup, més els dos equips guanyadors de l'enfrontament entre els quatre segons
classificats d' aquests grups, disputaran una segona eliminatòria, per sorteig pur de
emparellament (3 x 3).

Ascendiran a Tercera Divisió (Tercera Federació) els tres equips vencedors de
aquesta segona eliminatòria (total 3 equips).

b.- Orde de Joc:

Per tal d' afavorir els millors classificats de cada grup de Lliga Preferent,
en totes i cadascuna de les eliminatòries en què aquests intervinguin, els partits d'anada
tindran lloc a camp de l' equip adversari i els de tornada en camp propi
.

L' ordre de joc dels enfrontaments de cada eliminatòria es determinarà
celebrant el partit d'anada al camp de l'equip classificat en pitjor posició del
campionat regular de Lliga i el de tornada en el del millor classificat. Cas d' enfrontar-se
equips classificats en igual lloc, l' ordre de joc s' establirà per sorteig.