Debut amb Espanya sub15 i amb gol d'Adrià Sales

Imatge : twitter @SEFutbol

La Selecció espanyola sub-15 es va imposar ahir dilluns per quatre gols a un a Islàndia en el seu primer partit del Torneig Desenvolupament de la UEFA de la categoria. L'equip de David Gordo s'estrena amb golejada en la primera de les tres trobades que disputarà aquesta setmana a Polònia.

Gran representació de jugadors valencians en la convocatòria, quatre jugadors del València CF i dos del CD Roda, tots van tenir minuts en el partit d'ahir. D'inici van jugar els valencianistes Iker Herrera i David Alcover, sortint durant el partit Marc Martínez i Adrià Sales, també del València CF; Marc Company del Reial Madrid i els gualdinegres Borrero i Alejandro Ruiz.

El combinat nacional ja manava al marcador al minut 8 de partit gràcies al gol deMario Díaz. El tant feia justícia al marcador després d'un inici engrescador de l'equip de David Gordo. El domini espanyol es va traduir en ocasions i gols, en el minut 23, el capità espanyol, Jairo Morilla, aconseguia el segon; i a la mitja hora de partit, Ebrima Tunkara posaria el 3-0 en el marcador. Al fil del descans, Islàdia va retallar distàncies amb el gol deMatthias Kjeld.

Després de la represa, el seleccionador espanyol va introduir canvis a l'equip per repartir minuts entre tots els jugadors convocats i precisament un dels internacionals que van sortir des de la banqueta, el cadet del Fundació VCF Adrià Sales, es va encarregar de posar el definitiu 1-4 al marcador al minut 87 i debutar amb un gol.

Amb aquesta contundent victòria, la Selecció espanyola comença amb bon peu el Torneig Desenvolupament UEFA que disputa a Biskupiec (Polònia). El proper dimecres s'enfronta a Gales per acabar la seva participació el proper dissabte davant els amfitrions, la selecció polonesa.