Espanya sub15 empata en el seu amistós davant Itàlia. Resum del partit

Imatge X @SEFutbol

El combinat nacional va obrir el marcador a la primera meitat per mitjà d'un penal d'Ebrima i l'Azzurra va aconseguir l'empat en l'últim minut

La Selecció Espanyola sub-15 va signar les taules en el primer partit del 2024. L'equip, dirigit de manera excepcional per Francisco Gallardo, es va empatar davantItàlia (1-1) en terres italianes en un partit en què els nostres van ser de més a menys.

El combinat nacional va començar el xoc cedint la possessió davant el rival, un fet que va durar només unes instants. Els nostres van anar creixent a poc a poc a través del domini de la pilota i, poc a poc, es van anar acostant a la meta defensada per Mattia Sonzogni.

Quan el marcador rondava la mitja hora de partit, el jugador del FC Barcelona Ebrima, amb el braçalet de capità i dels més actius en atac, va internar l'àrea italiana pel flanc dret i va ser enderrocat per un defensor quan apurava línia de fons. Un penal clar que l'internacional sub-15 va acabar anotant amb una tranquil·litat impròpia de la seva edat. Cop suau, avall i cantonada.

Durant els segons 45 minuts es van succeir ocasions per a tots dos equips. Per trams va dominar Espanya i també va tenir el seu moment Itàlia, però les dues sagues es trobaven molt ben posicionades i van forçar constants erres del rival. Quan el dol s'anava consumint, l'Azzurra es va bolcar en atac per aconseguir la igualada. Una cosa que l'equip de Francisco Gallardo va aprofitar per fer mal al contracop.

Un còctel que va convertir la recta final del partit en una anada i tornada en què Itàlia va aconseguir la seva recompensa en l'últim sospir. Pisati, el més llest de la classe, va caure dins de l'àrea espanyola una pilota que va empal·lidir directament al fons de les xarxes al minut 95.

Va jugar d'inici el representant del Valencia CF, Adrià Sales, sent substituït per l'altre valencià de la convocatòria Marc Company, jugador del Reial Madrid. Iker Herrera del Valencia CF, també convocat en un principi, ha estat substituït per Sergi Mayans del FC Barcelona.

Partit de mèrit de dues grans seleccions que van acabar signant taules i que es tornaran a veure les cares el proper dijous 7 de març a les 11:00 hores.

Sonzogni, Iovane (Mandirola, 54′), Del Fabro (Toure, 80′), Brizzolari (Zanatta, 80′), Evangelista, Rocchetti, Pisati, Baffoh (Landi,72′), Fustini (Destiny, 54′), Stocco (Riccio, 80′), Fugazzola (Angelicchio, 72′).

seleccionador: Giovanni Curcio

Castelau (Pablo González, 56′), Pesquer (Luis Navarro, 56′), Lemaitre, Borrero, Arnau Cases (Adrià Benito, 77′), Català (Ian Mencía, 68′), Michal (Jairo, 56′), Ebrima (Rubén Gómez, 68′), Ruslan (Sanjuan, 56′), Adrià Sales (Marc Company, 56′), Pau (Guillermo, 68′).

seleccionador: Francesc Gallardo

0-1 | Ebrima (pàg) | 29′

1-1 | Pisati | 95′