CD Benicarló venç en els penals a la UE Tavernes

Celebración CD Benicarló - Imagen FFCV
Celebració CD Benicarló - Imatge FFCV

El CD Benicarló es va imposar a la tanda de penals a la UE Tavernes, tot i que la UE Tavernes va tenir més la iniciativa, no va aconseguir generar grans ocasions. El CD Benicarló desperdició un penalty i tot i jugar amb un jugador més per la expulsió de l'central de l'Tavernes, Palomares, tampoc crec grans ocasions.

Va començar el partit amb molt de respecte per part dels dos equips, el CD Benicarló intentant jugar a el toc a la sortida de pilota, però la pressió de l'Tavernes no li ha permès elaborar jugades de perill. Per la seua banda, UE Tavernes amb la seva pressió i robatoris de pilota a la zona alta, ha creat més ocasions amb arribades directes.

Al minut 30, Palací a la vora de l'àrea petita no va poder rematar bé una gran passada de Arberola. Al minut 37 una falta perillosa a dos metres de la mitja lluna de l'àrea llançat per Hola allà, va ser llançada sense perill a l'colpejar a la barrera. Finalment, en el 41 una pilota morta dins de l'àrea casí és rematat per Palací, però la defensa benicarlanda es va avançar a l'davanter.

A la segona part es va igualar més el partit, tot i que la UE Tavernes portava el pes de el partit, tenint una gran oportunitat David Sáez, però la seva rematada de cap va sortir desviat per poc.

En una contra el Benicarló, en una pilota dividida, es va avançar Bryan a l'porter Chumy, arribant el porter de l'Tavernes tard, cometent penal.

El penal el va llançar Collado, parando xumy en primera instància i refent-per tornar a parar el rebuig.

Al 66 una internada de l'benicarlando Bryan va ser tallada per Palomares a faltar, el que li va ocasionar la segona groga, quedant-se el Tavernes amb deu. No obstant això malgrat la seva superioritat el Benicarló, no ha aconseguit crear ocasions de gol, només un xut des del centre del camp de Collado, reaccionant bé una altra vegada Chumy.

En els penals dos errors dels de la Valldigna, van donar el pas a la final a l'CD Benicarló en el quart llançament (4-1)

Potser va merèixer més la UE Tavernes, per domini de l'joc, però tampoc crec excessiu perill a l'CD Benicarló.

Els castellonenc s'enfrontaran a el vencedor de la semifinal Muro CF - CD Burriana que es disputa a continuació.