Resultats de La Nosta Copa 2024 vuitens de final

Imatge : Facebook UD Carcaixent

S'han disputant avui diumenge 7 de gener les eliminatòries de vuitens de final de La Nostra Copa, sis equips de Lliga Comunitat han aconseguit el pas a quarts de final.

Només dos equips de Primera FFCV es classifiquen per als quart de final de La Nostra Copa, l'Odissea FC i la UD Carcaixent. Els castellonencs es van classificar al matí en guanyar 1-0 al CD Almazora de Lliga Comunitat, per la seva banda, els valencians es van imposar 5-0 al Vinaròs CF també de Primera FFCV. La UD Carcaixent jugarà com a local a quarts davant el CD Onda de Lliga Comunitat,

Els ondenses van aconseguir classificar-se per a quart en guanyar 2-1 al CF Nou Jove Castelló, en eliminatòria disputada entre dos equips de Lliga Comunitat grup Nord, es va avançar el CD Onda 2-0 i van retallar distància els visitants en el descompte.

El CD Buñol va aconseguir imposar-se en els penals al CD Murada després de finalitzar el partit amb empat, 1-1. A quarts tindrà com a rival l'Odissea FC, els castellonencs equip de Primera FFCV grup 1.

La UD Aldaia CF va eliminar la UD Canals des del punt de penal, després de finalitzar el partit amb empat.

Per la seua banda, l'únic equip de Segona FFCV no va poder passar a quarts de final, se li va acabar el somni a l'At. Gilet i això que va començar marcant al minut 24, però en tres minuts el Manises CF li va donar la volta al marcador amb dos gols de Pablo Nicolau i Juan Carlos de La Piedra. Sentencià David Saez a la segona part amb el 1-3 definitiu per al Manises CF.

El Manises CF jugarà de visitant en l'eliminatòria de quarts davant la UD Aldaia CF

Sis equips de Lliga Comunitat han aconseguit passar a quarts, entre ells la UQUE va eliminar en els penals al Novelda Unió CF, després de finalitzar sense gols el partit. Els vallers són el cinquè equip del Grup Nord de Lliga Comunitat classificat, només un del Grup Sud ha aconseguit passar a quarts el Santa Pola CF que va vèncer 2-1 a la UE Tavernes.

Finalment, Santa Pola CF i UD Vall d' Uxó serà l'última eliminatòria de quarts, jugant els alacantins com a locals.

17:001ª-4Novelda Union CF0-0pàgUD Vall de Uxó Com-N8

Aquestes són les eliminatòries de quart de final que es diputaran el 17 de març de 2024. Caldrà tenir en compte que l' equip de menor categoria jugarà com a local.