At.. Moncandenca, campió d'hivern Preferent Cadet Grup 2

At Moncadense Cadete A

Quinzena jornada a la Preferent Cadet, finalitza per tant la primera volta i el At. Moncadense serà el campió d'hivern al Grup 2. Espectacular inici de temporada de l'equip entrenat per Àlex Rubio que mantingui la imbatibilitat, havent cedit tan sols 2 empats, amb EAF València CF,3-3; i amb CF E-1 Paiporta, 1-1.

En la jornada d'ahir dissabte no ho va tenir fàcil i això que es va avançar al minut 6 a casa d'Històrics de València. A l'inici de la segona part els tricolor li van donar la volta al marcador, 2-1, en els primers 10 minuts.

Es complicava el partit, fins que a falta de 9 minuts van aconseguir empatar el partit. En el descompte va arribar el gol de la victòria, 2-3, al 83′.

gran generació la del 2008 de l' At. Moncadense que busca aconseguir el seu tercer ascens consecutiu, en aquest cas seria un nou èxit per al club, ja que seria a Autonòmica Cadet.

Amb aquests tres punts augmenten la distància amb el segon classificat, són 11 punts, amb el Torrent CF B després de guanyar 3-2 a l' Alboraya UD B, que passa a ser tercer.

Amb el Patacona CF B quart, ens hem d'anar fins a la cinquena posició per trobar el primer equip no B, EAF València A a 13 punts dels moncadencs. Amb 15 jornades per jugar els vermells tenen una distància de més de quatre victòries.

Ascendeix el primer classificat i descendeixen els últims de cada grup. En aquests moments tres equips s'han quedat, Sedavi CF A és colista amb 3 punts, CD Buñol, 4 punts i Col·legi Salgui B amb 6 punts; la salvació la marca el Paterna CF A amb 16 punts, ahir va vèncer 1-0 al Col·legi Salgui.