At.. Moncadense a una victòria de l'ascens a Autonòmica Cadet

At. Moncadense Cadete A

A set jornades perquè finalitzi la competició l'At. Moncadense està a una sola victòria d'aconseguir de nou un històric ascens, en aquesta ocasió amb l'equip Cadet.

No ha estat fàcil avui aconseguir la victòria a casa del Tabernes Blanques CF, el gol del triomf, 0-1, ha arribat al minut 70. Importnats tres punts per a xiquets entrenats per Álex Rubio ja que el segon equip en la lluita per l'ascens EAF València no va poder puntuar en la seua visita al Llevant UD B, 4-3, para los granotes.

Així, els atlètics treuen 22 punts a EAF València que titlla pendent el seu partit de la jornada del 25 de febrer a casa del CD Buñol.

Serà també el CD Buñol el rival que visitarà l'Atlàntric. Moncadense la setmana que ve al Poliesportiu David Casinos, una victòria local significarà l'ascens a la màxima categoria del Cadet A de l'At. Moncadense. Un altre ascens historíc per al club, que l'any passat va aconseguir l'ascens amb l'Infantil A, el que indica la gran tasca del club en aquests últims anys creixent tant en categories, com en jugadors.