Els Ports FC renuncia a competir esta temporada

El club de la comarca de Els Ports, Renomar Els Ports FC , no se inscribirá y no comenzará la competición en el mes de Octubre, según ha comunicado en su perfil de Facebook.

El club toma esta medida con objeto de proteger y preservar la salud de sus jugadores y el resto de la población. El club tiene su sede en Morella, Els Ports, una comarca donde la población es de elevada edad, colectivo de mayor riesgo ante la pandemia, así mismo, los equipos de Els Ports FC deben recorrer muchos kilómetros y visitar comarcas de la provincia de Castelló con lo que aumentaría el riesgo de contagios.

Comunicado Renomar Els Ports FC

Benvolgudes famílies, ajuntaments i entitats col·laboradores, des de la junta directiva de Els Ports F.C. us fem arribar aquest comunicat respecte a la temporada de futbol 2020/2021 que és a punt de començar.

En primer lloc, us volem informar que desde la Federació de futbol de la Comunitat Valenciana estan inscrivint als equips per esta propera temporada i volen començar les lligues regulars al mes d’octubre. Davant d’estos fets des de la junta directiva hem pres un seguit de decisions de les quals us volem fer sabedors:

1- El Renomar els Ports CF no s’inscriurà i no començarà la competició al mes d’octubre.Prenem aquesta dura i difícil decisió donada la situació de salut pública que ens afecta. Per nosaltres preservar i protegir la salut dels nostres jugadors i les seues famílies està per sobre de la pràctica esportiva que tant ens agrada. Vivim en una comarca on molts dels nostres veïns són persones majors, col·lectiu de molt de risc davant de la pandèmia, que entre tots hem de cuidar i no exposar a situacions de risc innecessàries.Començar la temporada amb normalitat implicaria fer entrenaments, desplaçaments, omplir els camps de futbol de la comarca, reunir-nos moltes persones, etc. Un seguit de pràctiques que en el context actual suposarien posar en risc als nostres veïns. A més, si es donés un cas positiu de la malaltia en la nostra entitat, suposaria un perjudici per a moltes persones i empreses que haurien de reduir la seva activitat per les mesures de confinament. Per tot això hem decidit parar de forma temporal l’activitat del club.

2- Renomar Els Ports F.C farà un seguiment de la situació de la pandèmia i reprendrà l’activitat en el moment que la situació respecte a la Covid-19 millore, seguint les recomanacions de les autoritats de Salut Pública.La nostra raó de ser és el foment de l’esport entre els xiquets de la comarca i malgrat aquesta situació seguirem treballant per poder tornar a omplir els camps de futbol quan la situació ho posibilite.

En esta línia, si durant el present curs les condicions de salut canvien reprendrem l’activitat, bé inscrivint als nostres equips en la competició oficial o bé buscant partits amistosos si no podem accedir a la lliga regular.Finalment, traslladem un missatge d’agraïment per la comprensió davant aquesta decisió als familiars dels nostres jugadors, als ajuntaments i a les entitats col·laboradores.

Moltes gràcies.

Junta directiva de Els Ports F.C.

COMUNICAT DE ELS PORTS F.C. RESPECTE A LA TEMPORADA DE FUTBOL 2020/2021Benvolgudes famílies, ajuntaments i entitats…

Publicada por ELS PORTS F.C. en Martes, 1 de septiembre de 2020

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor introduce tus comentarios
Por favor, introduce tu nombre aqui