València CF es fa amb el liderat en l'Autonòmica Cadet

Valencia CF Cadete A
Imatge : X @Academia_VCF

Després de 15 jornades canvi en el liderat de la màxima catagoria cadet, la victòria del Fundació VCF a casa de l'Elx CF provoca que el seu equip A, el cadet del València CF s'aupe al liderat.

Es van avançar els franjiverdes al minut 16 amb un gol de Carlos Macià, però els blanencs van saber donar-li la volta al marcador amb dos gols de Amadou Konteh i Isaac Sunyer. Segona derrota en els tres últims partits disputats per a l'Elx CF, el Fundació VCF es consolida en la quarta posició de classificació en una molt bona temporada, a 13 punts del liderat.

Fundació VCF Cadete

Per la seua banda, el València CF va guanyar amb claredat al Kelme CF en la Ciutat Esportiva de Paterna, 5-1, amb gols Víctor Durán, Dominkas Taucas, Daniel Jiménez, Nacho Torres i Rafael Navarro.

Vuitena victòria consecutiva del València CF que ascendeix al liderat del grup, dos punts per damunt de l'Elx CF.

Cinquè és el Llevant UD que aquesta jornada es va imposar 0-3 a casa del Llevant UD, gols de Luis Miguel Pérez, Enrique Dodino i Unai Tirado, els granotas estan a 8 punts del quart lloc.