Aquests són els 4 equips semifinalistes de La Nostra Copa Valenta 2024

Miramar CF
CF Miramar - Imatge : Instagram @miramar_CF

Ja concebem els quatre equips semifinalises de la II edició La Nostra Copa' Valenta, disputada la cinquena ronda d'eliminatòria (quarts de final), el CF Miramar de Primera Regional i tres equips de la lliga À Punt, Villarreal CF C, València Féminas CF Cy el Discóbolo La Torre AC són els finalistes.

Les quatre eliminatòries es van disputar ahir dimecres 17 d'abril, sent aquesta ronda a partit únic. destaca la sorpresa del CF Miramar que es va imposar al Mislata CF B de Lliga À punt en els penals després de finalitzar el partit empat a un.

Per tant, el Mislata CF B no podrà repetir final aquesta temporada, en la primera edició va ser subcampió en perdre en la final davant CF Intercity.

El Discòbol La Torre va vèncer 0-1 a casa de l'Elx CF B amb un gol en els últims minuts de partit.

CF Pedralba va estar a punt d'una nova sorpresa, es va avançar a la primera part, però el Villarreal CF C li va donar la volta al marcador en dos minuts a la segona part, 1-2 per a les groguetes.

Finalment, el dol entre el Villarreal CF D i València CF C cau del costat de les blanenques, 0-2.

Les semifinals es disputaran el pròxim 1 de maig, serà eliminatòria a partit únic i els enfrontaments es decidiran mitjançant sorteig pur.