Resultats semifinals Copa del Rei Juvenil 2023

Imagern: Twiter @rfef

S'han disputant avui dimecres les semifinals de la Final Four de la Copa del Rei Juvenil a Leon, que han classificat el Reial Madrid i a la UD Ameria per a la final que es jugarà el proper dissabte 11 de març a les 16:30 hores.

En la segona semifinal entre RC Esportiu de la Corunya i la UD Almeria, va saltar la sorpresa en l'últim instant victòria de la UD Almeria que li va donar la volta al marcador, 2-1, per als andalusos. Es va avançar el Depor però al minut la UD Almeria va empatar amb un gol en pròpia porta de la defensa gallega. Quan semblava que anava acabar el partit amb empat al sac d'un córner una rematada de cap esplèndid de Rachad dona la victòria als vermells.

En la primera semifinal el Reial Madrid s'ha imposat a l'Athletic Club, 2-0, gols de Nico Paz i Ander Fernández en pròpia porta.

S'inaugurava la Final Four de la Copa del Rei Juvenil amb dos equips que van lluitar amb ungles i dents per aconseguir el passi a la final del torneig. Ni l'Athletic Club ni el Reial Madrid no van veure porta. Els d'Álvaro Arbeloa van dominar el cuer i van tenir opcions d'avançar-se, en especial amb un testarazo de Nico Paz que va marxar a prop de l'esquadra, però van ser els lleons els que van gaudir d'ocasions més clares.

No se'n va materialitzar cap i vaig esperar a la represa per veure els primers tants.

L'Athletic va accelerar el ritme i va poder fer gol fins a tres vegades durant el primer quart d'hora. No van aprofitar cap d'aquestes jugades, però sí que ho va fer el Reial Madrid. Ho faria al minut 60, amb una gran jugada en què canviaven el joc per acabar centrant. Amb una deixada enrere amb el cap, un jugador blanc habilitava a Nico Paz, que arribava per pegar-li amb l'ànima i manar la pilota a la xarxa malgrat els esforços de Mikel Santos per aturar-lo.

Els madrilenys buscarien augmentar l'avantatge, però no seria fins vint minuts més tard quan ho aconseguirien. David Jiménez s'internava a l'àrea i el seu dispar acabava passejant-se per la línia de gol amb tan mala fortuna per als bascos, que quan Ander Fernández intentava treure la pilota de sota del llacet la introduïa a la seva pròpia porteria.

D'aquesta manera, el Reial Madrid CF es converteix en el primer finalista del campionat.

FITXA DE DADES

CLUB ATLÈTIC (0): Mikel Santos, Ander Fernández, Asier Palacios, Alemu Plazaola (David Osipov), Aimar Vicandi, Peio Canales (Asier Hierro), Aingeru Olabarrieta (Ander Ibai Barck), Mikel Montero, Mal, David Arreondo i Jesús Vizcay (Huestamendia).
Entrenador: Bittor Llopis.
REAL MADRID CF (2): Diego Piñeiro, David Jiménez, Youssef, Jacobo, Manu Serrano, Anomenada, Gonzalo, Manuel Ángel, Pol Fortuny, Palaus (Yeray) i Nico Paz (Hugo de Llanos).
Entrenador: Álvaro Arbeloa.
GOLS:  0-1 (60Daniel Àvila) Nico Paz0-2 (80Daniel Àvila) Ander Fernández (p.p.).
ÀRBITRE: Guillermo Cueto Amigo.
ESTADI: Regne de Lleó (Lleó). Semifinals de la Copa del Rei Juvenil).