Resultats de la Iscar Cup 2023

Va començar el passat dijous 6 d' abril la XIII edició Iscar Cup 2023 disputant-se avui la fase de grups, els 32 equips dividits en 8 grups de 4 equips han jugat els primers 3 partits del torneig, demà divendres 7 d'abril tindrà lloc la segona fase.

L'Atlètic de Madrid va tornar a guanyar l'Íscar Cup per segon any consecutiu, va vènyer en la final al València CF 5-0.

Semifinals -València CF a la final

Els valencians s'enfrontaven al Granada CF equip al qual ja s' havien enfrontat en la fase de grups amb el resultat de 3-3, els nassos van ser primers de grup per davant del FC Barcelona. Van sortir en tromba els valencians amb quatre gols a la primera part, gols de Leo Pastor, doblet de Juan Crespín i Galass. A la segona part un gol més de Juan va pujar el definitiu 5-0 a el marcador, amb hat-trick per a Juan Crespín.

A continuació es va jugar l'altra semifinal entre l'At. Madrid, campió de la passada edició i el Reial Madrid. A la primera part es va avançar l'At. Madrid, 1-0, gol de Mario. A la fí, victòria dels matalassers 2-1.

La final es jugaràavui dissabte a les 13:20 hores entre el València i l'At. Madrid.

Fase d' Or – Passi a semifinals

El equip benjamí del València CF ha aconseguit el passe a semifinals de la Iscar Cup, dues victòries en els dos partits de grups de la fase Or davant el Reial Betis (2-1) i el Villarreal CF (1-0), el classifica com a primer de grup.

A les semifinals el València CF jugarà contra el Granada CF que va aconseguir la victòria davant el FC Barcelona, 2-1. Els valencians ja es van enfrontar amb l'equip navarrès en la fase de grups, empatant a tres gols. El partit es jugarà avui dissabte a les 10:00 i ho pots

target =”_blank” rel =”noreferrer noopener”>seguir en este enlace.

En la segona semifinal tindrem un mini-derby madrileny, jugaran a les 10:50 el Reial Madrid i el vigent campió del torneig, el At. Madrid.