Resultats de les eliminatòries de 1/16 final de La Nostra Copa

En la jornada d'ahir divendres ens deixa dos equips de Lliga Comunitat classificats per a vuitens, el CD Buñol que va vèncer a casa del Crevillente amb un solitari gol de Tobias al minut 72 de partit a vuitens l'esperarà el guanyador de l'eliminatòria entre el CD Betis Florida i CD Murada que es juga avui dissabte, els budells tornaran a jugar en tot cas com a visitants.

Per la seua banda, en l'altra eliminatòria disputada ahir divendres el Santa Pola CF CF va eliminar un dels equips de Segona FFCV, At Jonense, 0-2, els dos gols a la segona part.

El passat dijous es van disputar tres partits dels 1/16 de final de La Nostra Copa, en la primera victòria per 3-2 de la UD Aldaia CF davant la UE L'Alcúdia, dos equips de Lliga Comunitat, els locals es van emportar la victòria i jugaran contra el guanyador de l'eliminatòria entre la UD Canals i UD Quart de Poblet, dos equips de Primera FFCV

Imatge : Instagram @udaldaiacf

El Manises CF no va voler passar en el seu partits contra la Universitat d'Alacant d'Alacant d'Alacant.e Segona FFCV, dos gols en els primers minuts de partit van deixar sentenciada l'eliminatòria. No es va moure ja més el marcador, 0-2. Els manisencs hauran d'esperar al dissabte per a saber qui serà el seu rival, que sortirà de l'eliminatòria entre l'At. Gilet de Segona FFCV i el Ribarroja CF.

Continuen les sorpreses a La Nostra Copa, un Primera FFCV elimina un equip de Lliga Comunitat, el Novelda Unió CF venç 3-1 al CD Dénia. El Novelda Unió CF del grup 4 de Primera jugarà contra la UDE que va aconseguir classificar-se ahir dimecres.

Va començar ahir dimecres 20 de desembre, la disputa dels 1/16 de final de la Nostra Copa amb el partit entre la UDE i FB Redobán CF que enfrontarà dos equips de Lliga Comunitat, els vallers líders al Grup Nord i FB Redován és cinquè al Grup Sud, una partida per obrir els 1/16 de final que va finalitzar amb empat a zero i als penals la UDE va ser més efectiva.

El guardameta valler Sergi Gallego va atallar dos penals que van suposar la classificació, en el vídeo el que va suposar el passi a vuitens de la Nostra Copa.

Com-SCrevillente Dep0-1CD BuñolCom-N9

Queden per avui dissabte 10 eliminatòries que començaran aquest mateix matí.

2ª-7CD Betis Florida1-4C.D. Murada1ª-410

Aquestes són les eliminatòries que segons el quadre del sorteig es disputaran la seman del 7 de gener. Han aconseguit el passi a vuitens, un Segona FFCV, l' AT. Armilla; 6 equips de Primera FFCV, UD Canals, UD Carcaixent, Vinaròs CF, CD Murada, Odissea FC i Novelda Unió CF. La resta són 9 equips de Lliga Comuntitat.

Hi haurà un enfrontament entre equips de Primera FFCV, UD Carcaixent vs Vinaròs CF, per la qual cosa tindrem un representant d' aquesta categoria en els quarts de final.

Seran 2 eliminatòries amb equips de Lliga Comunitat, CD Onda vs CF Nou Jove Castelló i Santa Pola CF vs UE Tavernes