Manises CF, finalista de la III edició de La Nostra Copa

El Manises CF ha aconseguit en la nit d'avui la seua classificació per a la final de La Nostra Copa, la UD Carcaixent es va quedar a les portes després de la seua gran participació en el torneig coper.

Arribaven els manisencs amb un gol d'avantatge a l'Estadi de Quatre Camins, i se li va posar més de cara amb la expulsió d'un jugador de la UD Carcaixent al minut 10′. No obstant això els locals es van mantenir en l'eliminatòria anant al descans amb el zero a zero inciial.

A la segona part Penadés al minut 62′ va anotar per al Manises CF, posant l'eliminatòria encarada cap a la final. Però als locals encara els quedava un últim arreglament, empatant el partit al minutó 72′ amb un gol de Borja Fernández que va posar l'emoció al marcador.

Seguien amb deu jugadors al camp, i apretant a la recerca d'un altre gol per igualar l'eliminatòria, però al final no van poder igualar l'eliminatòria, 1-1.

El Manises CF tindrà com a rival en la final al CD Buñol, subcampió la temporada passada.