Es van jugar 5 partits a la Divisió d'Honor juvenil

Elche CF Juvenil A División de Honor
Imatge _: Instagram @futbolbaseecf

Es van disputar 5 partits de la jornada 22 de Divisió d' Honor Juvenil en el Grup 7, els partits de Llevant UD, Valencia CF y Alboraya UD han sido suspendidos en solidaridad con las víctimas del incendio del barrio de Campanar en Valencia.

Destaca de la jornada les punxades de Elche CF i Villarreal CF, a l'Elx CF se li van escapar els dos punts en l'últim tram de partit, van marcar els manxec el gol de l'empat al 85′. Per part dels il·licitans van marcar Nordin Al Lal i Dídac Castellá. Elche CF es queda a 2 punts del líder Llevant UD a l'espera del partit ajornat dels granots davant el FC Cartagena.

Va perdre el Villarreal CF a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza en la visita d'UCAM, un solitari gol dels murcians al minut 20 va decantar el partit per als visitants, 0-1, que s'allunyen dels llocs de descens.

El Kelme CF va vèncer 2-0 al colista EFB Miguelturrra con los goles en los últimos 10 minuts de partit, els de la garra amb 27 punts queden a 10 del Ranero CF que és el primer equip en descens.

Tercer segueix l'At. Madrileny que no va donar peu a la sorpresa, 5-0, davant el Reial Múrcia, els atlètics s'acosten a la segona posició quedant-se a 3 punts de l'Elx CF

Finalment, avui diumenge el CD Roda es va imposar 2-1 a la UD Alzira, els blaugranes es van avançar amb un gol de Víctor Bermúdez però els gualdinegros van remuntar amb dos gols. El CD Roda és sisè, mentre que la UD Alzira a falta d'un partit per al Ranero CF segueix 3 punts per sobre del descens.