Molta igualtat en els grups A de Benjamí Primer Any

Cinquena jornada disputada a la categoria Benjamí 1r Any, en els tres grups amb Alboraia UD B líder en el Grup 1, Valencia CF B líder en el grup 2 i Levante UD B en el Grup 3.

Grup 1

Lidera el grup el Alboraya UD B, amb tres punts d'avantatge sobre els seus seguidors, Patacona B, Històrics de València B i CF Torre Llevant B. En aquesta jornada Patacona CF B va vèncer amb solvència a l' Godella CF C.

Així mateix, CF Torre Levanti es va imposar a l' CF Mare Nostrum C en pols 3 gols a 7.

RESULTATS JORNADA 5 – 20/12/2020

C.D. Caxton College “B” ajornatC.F. Històrics de València “B”
Patacona C.F. “B”10 – 1Godella C.F. “C”
C.F. El nostre mar “C”3 – 7C.F. Torre Levante “B”

Grup 2

Grup molt igualat amb València CF B, Fundació VCF B i Llevant UD C en els primers llocs.

En la jornada d'avui el Fundació VCF li va tocar patir per guanyar a l'incansable CDFB La Eliana, amb empat a tres en els últims minuts va marcar el gol de la victòria el Fundació VCF.

Per la seua banda, el líder Valencia CF B va vèncer a Inter San José 6-2, posant-se el partit difícil per als blanquinegres en els primers minuts de partit.

El Llevant UD C va aconseguir guanyar per la mínima 1-0 amb el Sporting Benissanó, en un partit molt competit.

Paterna CF B i Mislata CF B, van empatar a un, el que suposa els primers punts de la temporada per a tots dos equips, en un grup molt potent.

Va descansar CF Cracks

C.D.F.B. La Eliana “B”3 – 4C.F. Fundació VCF “B”
Valencia C.F. SAD “B”6 – 2C.F. Inter San José “B”
Paterna C.F. “B”1 – 1Mislata C.F. “B”
Levante U.D. SAD “C”1 – 0C.F. Sporting Benissano “B”

Grup 3

Levante UD B lidera el grup després 5 jornades, amb tots els seus partit guanyats igual que Sporting Xirivella B. En aquesta jornada va vèncer folgadament a FBCD Catarroja.

El Sporting Xirivella guanyar 0-4 a casa de la UD Alginet, aguantant a la part alta de la classificació, caldrà esperar a la propera jornada per veure el gran partit entre els dos primers classificats.

El partit entre tercer i quart classificat, Atletic Amistat vs UD Alzira B, es va saldar en taules, 1-1, mantenint tots dos equips les posicions.

per finalitzar, el Silla CF D aconseguir la seva primera victòria, 3-5, davant el FS Picassent C.