FC Barcelona – Sevilla FC, final de Laliga Promeses

Sevilla FC - Real Celta

El FC Barcelona i el Sevilla FC disputaran la final de la XXX edició de l'Torneig Laliga Promises.

Les dues semifinals van enfrontar primera a l' Real Betis i el FC Barcelona, en la segona, el Sevilla FC i el Reial Celta de Vigo.

A la primera semifinal, el FC Barcelona es va imposar a l'Real Betis per 2-0, els culers ha estat clars dominador de el partit, finalitzant la primera part amb empat a zero i gairebé sense ocasions de gol.

Al minut 4 de la segona part el núm 7 blaugrama Tounkara anoto el primer gol per al Barça. El segon gol dels blaugranes va ser obra de Fran Ortuña.

Betis - barça LaLiga Promises

La segona semifinal entre Sevilla FC i Real Celta de Vigo, se la van emportar els sevillans. Es va avançar l'equip andalús amb un gol d'Hugo González a la primera part. El 2-0 de l'Sevilla va ser obra Adrián Sollero amb una rematada de cap després d'un córner. Va retallar distància el Celta amb un golàs de falta de Bryan. Va pujar l'empat amb un gol de Pablito Rodríguez. Quique Collantes va fer el tercer per al Sevilla FC.

Així, la final la disputaran el FC Barcelona, un conjunt que ha demostrat la qualitat i tracte de pilota dels equips de La Masia, enfront de el gran desplegament físic dels sevillans.