Quadre d'Honor de la XXVII LaLiga Promises Internacional 2023

El At.. Madrid es va emportar el títol a la XXVII edició de LaLiga FCFutures disputada a Maspalomas, a la final va guanyar el Reial Madrid, 2-1, en una emocionant final que es va decidir en els segons finals.

El Reial Madrid va jugar a l'atac i els atlètics es defensaven molt organitzats, es van avançar els atlètics i van empatar els merengues, amb l'empat es va arribar als minuts finals. El guardameta valencià Joan Gómez ho parava tot, mentre el Reial assetjava la porteria matalassera. En l'últim minut del partit una contra dels culers va finalitzar amb un xut llunyà de Cambrer que es va colar per l'esquerra del guardameta blanc.

Els atlètics es van alçar amb el 4 títol de LaLiga FC Futures.

La final va ser pitada per l'àrbitre valencià Mateu Lahoz, tot i que algun gest poc esportiu en el passa-mans i una celebració exagerada dels entrenadors atlètics potser es podrien millorar.

En la plantilla atlètica dos jugadors valencians el guardameta Joan Gómez i el jugador Dani Pérez-Herrero, tots dos van jugar el torneig d'estiu amb el València CF.

A la final de consolació, disputada entre el Villarreal CF i Sevilla FC, els groguets es van emportar la victòria als penals després de finalitzar el partit amb empat a un.

Els 12 jugadors de l'Atlètic de Madrid formen part de l'Infantil B, dirigit per Fabio Futre.