Resultats dels quarts de final de la Copa del Rei Juvenil 2024

Hui dimecres 14 de febrer s'han disputat les quatre eliminatòries dels quarts de final de la Copa del Rei Juvenil, amb els grans fora de competició, RCD Espanyol, CF Badalona, Reial Oviedo i RCD Mallorca estaran a la Final a quatre programada del dimecres 6 al diumenge 10 de març.

En les semifinals segons el sorteig realitzat a l'inici de la competició, s'enfrontaran RCD Espanyol vs Real Oviedo, per l' altra banda del quadre, dues de les sorpreses de la competició el debutant CF Badalona i el RCD Mallorca.

RCD Espanyol real Oviedo
CF BadalonaRCD Mallorca.

No va poder ser, victòria per la mínima del Reial Oviedo. Es van avançar els ovetencs amb un gol al minut 18 de la primera part, marc el màxim golejador Pelayo García.

A la segona part els granots es van quedar amb 10 per l'expulsió de Moreno al minut 68′. Tot i que ho van intentar els blaugranes no van poder igualar el partit.

Aquests són els resultats dels quarts de final, destaca la victòria del CF Badalona 1-0 davant el CD Leganés, amb gol de Willy al minut 9 de la pròrroga.

El RCD Espanyol va vèncer amb claredat el Reial Betis, 3-0, dos gols a la primera part dels catalans van decantar el partit, en la segona part, un gol en pròpia porta dels bètics va asseure el partit.

Més ajustada l' eliminatòria entre el RCD Mallorca i el Deportivo de la Corunya, va finalitzar el partit amb empat a un, anant a la pròrroga que va finalitzar sense canvis en el marcador. A la tanda de penal van anotar els cinc primers penals cada equip, en la mort sobtada va parar el porter mallorquí el primer llançament del Depor, tot seguit, va ser el mateix guardameta balear, Jon Pol, el que va anotar el tant de la victòria.