FC Barcelona, Campió de la XXX edició de Laliga Promises

Fc Bercelona - Sevilla FC

El FC Barcelona s'ha proclamat campió de la XXX edició de l'Torneig Laliga Promises a l'vèncer el Sevilla a la final per 3-0, d'aquesta manera el FC Barcelona aconsegueix el seu onzè títol.

S'enfrontaven a la final, el FC Barcelona i el Sevilla FC, els blaugranes era l'equip que millor joc havia realitzat, mentre que els sevillistes s'havien plantat a la final gràcies al seu gran joc basat en la potència física dels seus jugadors.

La primera part va transcórrer segons el previst, molt toc pels blaugranes, però molt bé defensivament els sevillistes, finalitzant empat a zero.

Va marcar Raúl Expósito pel FC Barcelona en un servei de córner amb un gran cop de cap des del segon pal. Al minut 26, de nou Raúl Expósito va tornar a rematar de cap un servei de falta per pujar el 2-0 a el marcador.

Va sentenciar en el minut 37 Toumkara per als blaugranes, pujant el 3-0 a el marcador.

A la fí, FC Barcelona, campió; segon classificat, Sevilla FC; tercer classificat el Reial Celta de Vigo i quart, Real Betis.