Espanya sub17 d'Ainhoa Alguacil venç i es fica en semifinals

Imatge : @SEFutbolFem

Espanya es desfà de Suïssa per la via ràpida gràcies a tres gols de Cris en 45 minuts i certifica el seu passi de ronda a l'Euro sub17 que es disputa a

Assaltar el liderat del grup A en solitari i finiquitar el passi a semifinals a falta d'un partit. Aquest era l'objectiu de la Selecció Espanyola sub-17 femenina davantSuïssa. Les nostres es presentaven alEstadi Lilleküla amb la confiança ben alta després de la victòria aconseguida davant la campiona continental en el debut i no van faltar a la seva cita amb el bon joc i, per descomptat, amb el gol.

Poc més de sis minuts va tardar a arribar el primer tant deCris. La davantera no va veure porta davant d'Alemanya i es va mostrar ambiciosa per manar la pilota al fons de les xarxes des del pit inicial. La jugada per la dreta va ser deNoa Ortega, que va cedir perquè la futbolista de l'Atlètic de Madrid definís en la curta distància amb la qualitat que la caracteritza.

Espanya no sap el que és encaixar un gol en aquest Europeu: dues porteries a zero en dos partits

Una qualitat que va fer aCrisaconseguir el seu doblet particular en menys de deu minuts. En aquesta ocasió, va caure una pilota a la frontal de l'àrea i no dubto a manar-la a guardar amb un potent dispar. La guardameta suïssa, Ammar, es va estirar però no va aconseguir blocar la pilota.

Quan semblava que s'havia d'arribar al descans amb la renda de dos gols, sorpresa, va tornar a aparèixerCrisper signar elhat-trick. Com tocada per una vareta màgica, tot el que passava per les seves botes anava per dins. En aquesta ocasió, va batre Ammar amb un xut creuat instants abans del qual la col·legiada assenyalís el camí de vestidors.

FITXA DE DADES

ESPANYA

Alazne Estensoro, Martina González, Daniela, Ainhoa ​​Alguacil (Celia Segura,79′), Vicky López, Cris Librán (Daniela Arques, 46′), Noa Ortega, Pau (Lorena, 46′), Aïcha (Amaya, 69′), Noemi, Cris (Marisa, 69′).

seleccionador: Kenio Gonzalo

SUÏSSA

Ammar, Wallin (De Sousa, 62′), Brügger, Ivelj, Janina Egli, Kamber, Schertenleib, Wandeler (Mujela, 62′), Leela Egli, Beney, Pfister (Klingnenstein, 70′).

seleccionadora: Verónica Maglia

1-0 | Cris | minut 7 2-0 | Cris | minut 10 3-0 | Cris | minut 45

Espanya llista per a semis

Espanya, Anglaterra i França estan classificades per a les semifinals del Campionat d'Europa Femení Sub-17 de la UEFA a falta d'un partit per disputar-se a Estònia, es classifiquen les dues primeres seleccions de cada grup. Les semifinals es disputaran dimarts 23 de maig.

Per la seua banda, Alemanya va vèncer l'amfitriona dimecres i es jugarà l'últim lloc per a semifinals dissabte amb Suïssa.

Alemanya va acabar amb les esperances d'Estònia en vèncer 5-0, amb gols d'Estrella Merino González, Laila Portella, Melina Walheim, Delice Boboy i Marina Scholz de penal.

SELECCPTJGIPGFGCDIF
Espanya62200505
Alemanya32101523
Suïssa32101431
Estònia0200209-9

En el grup B, França i Anglaterra ja tenen assegurada la seva presència a les semifinals del pròxim dimarts després de sumar les seves segones victòries. França es va imposar a Polònia per 3-0 amb un gol de Liana Joseph a la primera part. Després del descans van marcar Naolia Traore i la capitana Maeline Mendy.

A continuació, Anglaterra es va imposar a Suècia per 3-1, amb dos gols de Michelle Agyemang, que es va convertir en la màxima golejadora de la fase final i un altre d'Ava Baker. El gol de Suècia va ser en pròpia porta i obra de Reid.

França és primera per diferència de gols, per la qual cosa Anglaterra necessitarà vèncer-la dissabte per acabar primera i evitar Espanya en semifinals.