Espanya sub16 no va poder amb Noruega, amb minuts per als representants d'equips valencians

España sub 16
Espanya_Sub16_24_11 : Espanya_Sub16_24_11

El combinat entrenat pel Seleccionador nacional Sub-16, David Gordo, s'ha trobat en la segona trobada internacional Sub-16, que s'està celebrant a Torrellano (Alacant), a una gran selecció com Noruega.

els jugadors David Martínez del Valencia CF i Borja Cortina del Levante UD van tenir minuts en sortir a la segona part..

Espanya, fidel al seu estil, va sortir amb intenció de controlar la possessió de pilota. Els jugadors de David Gordo van combinar amb velocitat i van crear bons espais per arribar a la porteria defensada per la meta noruec. No obstant això, enfront, Espanya tenia un conjunt ordenat, amb les idees clares i molt físic.

Noruega va defensar en bloc i va jugar molt bé a la contra fins que va trobar la porteria del nostre internacional Alain Velarde durant els primers 45 minuts.

Al 11′ i en el 39′ Noruega va aconseguir materialitzar les seves ocasions gràcies als tants de Sindre.

FITXA DE DADES

ESPANYA: Alain Velarde, Daniel Muñoz (David Martínez 59′), Javier Díaz, Luis Montes (Pablo García 45′), Mohamed Dahmouni (Jesús Fortea 26′), Alexis Olmedo (Borja Cortina 59′), Jorge Castillo (Javier Fernández 45′), Joan S. Llondoño (Hugo Alba 45′), Adam Aznou (Daniel Díaz 45′), Óscar Marcos (Lamine Yamal 59′) i Alejandro Vergaz.

Seleccionador nacional: David Gordo
NORUEGA:Daniel Gjerde, William Kvale (Max Herman 69′), Elias Kringberg, Aleksander Hammer, Anders Ronne, Sverre Halseth (Almar Grindhaug 75′), Amir Jama, Jones El-Abdellaoui, Gustav Kjolstad (Chrisander Bjorndalen 95′) i Sindre Walle (Fanuel Temesgen 69′).

Seleccionador nacional: Jan Peder

Partit amistós, Espanya – República d'Irlanda

En el primer partit d'aquesta concentració disputat el passat dimecres 24 de novembre Espanya sub16 es va imposar a la República d'Irlanda per 3-0, amb gols de Moha Dahmouni de el Celta de Vigo; jugador del Barça i de Petrer, Hugo Alba i de Jorge Castillo de l' At. Madrid.

Borja Cortina i David Martínez van sortir d'inici en aquesta ocasió, jugant la granota tot el partit, se sent substituït el valencianista en el minut 70.

Resta un partit per finalitzar la concentració de la Selecció espanyola sub16, serà el proper diumenge 28 de novembre davant Països Baixos.