Espanya sub15 venç a Finlàndia, de nou va marcar Adrià Sales

Imatge ; @SEFutbol

La Selecció espanyola sub-15 va vèncer Finlàndia amb els gols de Pablo Aparicio, Jairo Morilla (2), i de nou, el valencianista Adrià Sales va anotar altres gol, ja en van tres en aquest torneig.

La Selecció espanyola sub-15continua el seu camí al Torneig Internacional Albir Garden amb una nova victòria, en aquesta ocasió, davant Finlàndia. Els espanyols se situen líders amb ple de victòries.

El combinat nacional va saltar al camp amb intensitat i creant perill. Finlàndia només va poder aturar l'assalt espanyol amb una falta dins de l'àrea. El col·legiat va assenyalar la pena màxima i Pablo Aparicio del Celta va anotar el primer tant de la trobada. Amb un avantatge mínim, Espanya va continuar amb el seu joc. Al minut 30, el bètic Jairo Morilla va ampliar la renda. Cinc minuts després, tornaria a marcar des del punt de penal. Amb el 3-0 en el lluminós, ambdues seleccions se'n van anar al descans.

A la segona meitat, l'equip dirigit per David Gordo va seguir plasmant el seu estil en el verd. El jugador del Cadet del Fundació VCF, Adrià Sales, qui es va incorporar en el descans, es va unir a la festa de gol en la recta final de la trobada. El marcador es va mantenir amb el 4-0 a favor dels espanyols i el partit va arribar a la seva fi. Amb aquest resultat, Espanya suma la seva segona victòria en aquest Torneig.

La Selecció espanyola s'enfrontarà aquest diumenge aMèxic, que encara no ha perdut i és el segon classificat amb sis punts.