Elche CF confirma la seua candidatura al títol d'Autonòmica Cadet

Elche CF Cadete A
Imatge ; X @futbolbaseECF

Igualtat en la dinovena jornada de la Cadet Autonòmica, amb tan sols dues victòries locals. El Elche CF es consolida en el primer lloc en vàrcer a casa del Villarreal CF, tercer classificat.

Es van avançar els il·licitans al marcador amb un gol al minut 15 de Carlos Macià, van empatar els groguets a la segona part amb un gol de Saúl Rodríguez, però en el 67′ va asseure Marco Ibañez amb el 1-2.

Els franjiverdes aconsegueixen la seva vuitena victòria consecutiva, i confirma la seva candidatura al títol, seria el primer campionat per a l'Elx CF que va aconseguir un subcampionat en la temporada 2013/14.

Només dos equips han aconseguit el títol, elValència CF és el club amb més títols 13, comptant l'últim d'aquesta temporada, l' altre equip que ha aconseguit el títol és elVillarreal CF amb 9 campionats.

El Valencia CF també guanyar, 5-0 davant l'Alboraya UD, van marcar Héctor Mir, Daniel Jiménez, DoninyKas Taucas (2) i Pablo Ortiz. El València CF aguanta a 4 punts dels il·licitans.

L' altre equip de l' Acadèmia VCF es destaca en la quarta posició després de la seva victòria 2-3 a casa d'Inter San José amb el gol de la victòria en l'últim minut. El Fundació VCF és quart a 6 punts del Villarreal CF i treu 7 al cinquè classificat Alboraya UD.

En la lluita per la permanència, van vèncer els dos últims classificats; el Primer Toque CF davant d'un rival directe, la UD Alzira, 3-0; i el Elda Unión CF, a casa del Col·legi Salgui 0-3; els dos equips no escalen posicions però s'acosten una mica a llocs de salvació que marca ara el Col·legi Salgui amb 20 punts, 5 més que els eldenses i 12 més que els castellonencs.