El CD Benicarló jugarà per primer cop a Tercera Divisió aquest segle XXI

El CD Benicarló ascendeix a Tercera Divisió després d'empatar a un a l'acabar el partit davant el CD Borriana -igualó des del punt fatídic en el minut 95- i imposar-se en la tanda de penals, després de detenir el seu porter, Sebas Portigliatti, el cinquè llançament dels blaus. Des de 1993 el CD Benicarló no jugava a Tercera i 27 anys després torna a el futbol bronze espanyol després de ser campió de el Grup I Preferent i superar dues eliminatòries de play off a els llançaments de penals davant el Tavernes i el CD Borriana.

primera part que es va iniciar amb molt de respecte per part dels dos equips, el CD Borriana fent una pressió alta i el CD Benicarló esperant al mig camp. Amb faltes per ambdós equips i poc joc.

Al minut 25, una internada de Bryan és tallada en falta per Chumi, a què l'àrbitre amonesta amb la segona groga, quedant-se els borrianencs amb 10 jugadors.

Durant la primera part va seguir la mateixa tònica amb poques ocasions de gol i molt respecte per tots dos equips.

A la segona part, es va estirar més el CD Benicarló, anant a pel partit. Així, en el minut 53 una internada de Bryan per la banda esquerra, es va dels defensors, i creua la pilota impactant aquest al pal, el rebuig és rematat per Coqui de primera des de la vora de l'àrea marcant gol, va ajustar la pilota a el pal fora de l'abast de l'porter, significant el 1-0.

El CD Borriana ho va seguir intentant, creant perill a pilota aturada. Però, el CD Benicarló en una excel·lent jugada d'el brillant jugador, Collado, posa la pilota perquè Coqui rematada de cap, estalvi el defensa Calleja sota pals.

Pusó el CD Borriana tota l'artilleria en atac amb el canvi de Rubén Fonte. Al 86, segona targeta per a Eric del conjunt benicarlando, deixa al seu equip amb 10 jugadors.

Al minut 90, la va tenir Ripollés per sentenciar, dins l'àrea, una altra vegada a passada de Collado, però el seu xut va sortir desviat.

A un minut de la fi de el temps de prolongació, penal a favor de l'CD Borriana per mà dins de l'àrea, després una pilota bombejada. el llança Pau Picó, anotant l'empat al marcador (1-1), sense deixar temps a treure de centre, finalitza el partit, anant a la tanda de penals.

En els penals, en l'últim llançament per al CD Borriana, el deté el porter Sebas Portigliatti, donant la victòria a l'CD Benicarló(4-3 en els penals), aconseguint l'equip l'ascens a Tercera Divisió.

Destaquem pel CD Benicarló, l'habilitat i velocitat de Bryan per banda esquerra, així com, la qualitat en el mig camp de Collado. Pel Borriana, bon partit de Pau Picó i la casta i esforç físic fins a l'últim minut de postín amb la seva veterania.