Dos històrics, al capdamunt de Lliga Nacional Juvenil

Dos històrics com el Hèrcules CF i el CD Castellón se situen en posició d' ascens directe en Lliga Nacional Juvenil aprofitant a més la segona derrota de l'Elx CF B que, a més, no pot pujar per la seva condició de filial.

Els alacantins van guanyar 4-0 a l' Orihuela CF, són líders amb 22 punts, un més que el CD Castellón. Per la seua banda, els van guanyar 2-1 davant la UD Aldaia, cuer de el grup, tot i que els visitants es van avançar al minut 21, un gol del màxim golejador Hugo Goñi al 32′ i el de la victòria al minut 70 de Gonzalo Pastor, els visitants es van tornar a quedar sense puntuar.

CF La Nucia es va imposar a València 1-2 davant Inter San José i seria «tercer» a efectes d'ascens, quedant a quatre punts dels. La jornada va veure suspendre pel vent l'Alboraya B- Valencia CF B, proper rival dels.

En la lluita per la permanència, victòria important per a CF Torre Levante 1-0 davant l'Elx CF B, que permet sortir als d'Orriols de zona de descens. I un nou punt per CDF Canet i Paterna CF, empat 1-1, tots dos estan un punt més a prop de la permanència.