Descobreix el grup més igualat en categoria Benjamí

Aquest estiu la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana va posar en marxa un nou sistema de competició en el Futbol-8 amb el qual es pretenia crear grups d'un nivell similar.

Segons el nou sistema són els clubs els que decideixen en quin nivell inscriuen els seus equips A, B o C, encara que existeixen grups en què aquesta igualtat no s'ha aconseguit per la diferència entre els equips inscrits, ens trobem amb grups com el B1 d'Benjamí de segon any on la igualtat és elevada.

De els 30 partits disputats fins a la data, 9 han finalitzat en taules.

Com vam poder comprovar en l'anàlisi de la Preferent Aleví, els empats estaven sobre un 15 %, en aquest grup es duplica aquest percentatge, el 30%.

El Rafelbunyol CF encapçala la classificació amb 13 punts, seguit per El Puig CE amb 10 i després un grup de fins a sis equips amb 8 i 7 punts.

CFB Ciutat de Valencia C, rei de l'empat

Dels 13 equips de el grup 11 han empatat algun partit.

Quatre equips han empatat dos partits, FB Alfara del Patriarca, Contaudit Almàssera, At.. Moncadense i Museros CF que es manté invicte.

Per la seua banda, el Benjamín C del Ciutat de Valencia amb quatre empats es converteix en el Rei de l'empat. Van iniciar la temporada amb una victòria a la primera jornada, 2-1, davant el CF Vinalesa, però a partir d'aquí tots empat.

JORNADALOCALVISITANT
J1CFB Ciutat de Valencia C21C.F. Vinalesa F.B. “A”
J2Contaudit Almassera C.F. A00CFB Ciutat de Valencia C
J3CFB Ciutat de Valencia C11El Puig C.E. “A”
J4Rafelbunyol C.F. “A”22CFB Ciutat de Valencia C
J5CFB Ciutat de Valencia C22F.B. Alfara Del Patriarca A

Destaca tant la igualtat en cada partit que els marcadors es decideixen en els últim llancis de el partit. Així en el partit contra el CF Vinalesa el gol de la victòria de el Ciutat va ser marcat en l'últim minut.

En sentit contrari, les taules davant el Rafelbuñol CF, actual líder de el grup, el gol de l'Rafelbunyol CF va ser en l'última jugada de la trobada. De la mateixa manera, contra el FB Alfara del Patriarca, també van encaixar el gol de l'empat en els últims minuts de la trobada.