Debut de Carlos Alós i Gerard Luque amb Espanya sub16

Buba Sangare y Gerard Luque Selección
Buba Sangare i Gerard Luque - Imatge Twitter @CanteraGranota

La selecció sub-16 no va poder començar amb una victòria el seu doble duel davant Àustria, aquest mes de febrer. L'equip que en aquesta ocasió va estar dirigit per Santi Denia, va empatar en el temps reglamentari finalment va caure derrotada a la tanda de penal que es va realitzar per dilucidar el guanyador de la primera trobada entre ambdues seleccions.

Van debutar Gerard Luque jugador del Cadet A del Llevant UD que va sortir d' inici i Carlos Alós del Cadet A del València CF que va saltar al camp al minut 46, també va jugar el davanter del Villarreal CF, Sergio Vinatea, que va anotar el segon gol d'Espanya.

Carlos Alós i David Otorbi – Imatge Twitter @Academia_VCF

La selecció espanyola va començar caient mercès al tant anotat per Oghenets Adejanughure que avançava els 15 minuts al conjunt austriacista. Sense emabrgo, l'equip espanyol no va deixar de creure en el seu joc i en les seves possibilitats i Pablo Menéndez, jugador del Reial Oviedo, va aconseguir anotar el tant de l'empat per a Espanya al minut 36. Amb el 1-1 s'arribava al descans.

A la segona part, Espanya va sortir a totes i Sergio Vinatea va anotar el 2-1 en la primera pilota que va tocar en aquesta segona meitat. La selecció confiava en les seves capacitats i tot i que ho va intentar per tots els mitjans, el cert és que no aconseguia ampliar el seu avantatge. El tant de l'empat austriacista va caure com un gerro d'aigua freda en les esperances de l'equip espanyol. Corria el minut 70 quan es va produir l'empat a les botes d'Adrian Riegel.

Amb el empat a dos gols es va arribar al terme dels 90 minuts, i finalment en els llançaments de la tanda de penaltis, els austriacs van estar més encertats i van aconseguir la victòria per 4-2.

el proper dijous a partir de les 11.00 hores, el mateix escenari acollirà el segon duel hispà austriacista, en què el conjunt espanyol aspira a rescapir-se i obtenir la victòria.

FITXA TËCNICA

2 – ESPANYA

Diego Diaz, Gerard Luque (Daniel Àvila, m.46), David Sanz (encarrilat durant el primer quart de partit, m.45), Andres Cuenca, Melvin Ukpelgbe, Dani Avila (c), (Daniel Àvila, m.46), Daniel Àvila, Pablo Menéndez (Carlos Alós, m.46), La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes, Sergio Vinatea i José Antonio Reyes,

seleccionador: Santi Denia

2 – ÀUSTRIA

Marcel Kurt, Eadert Roka, Beasr Hondori, Magnus Daplaz, Oliver Song, Florial Hang, Ensar Music, Yanik Spalt, Adrian Riegel, Oghenets Adejanughure i Thierry Fidjeu-Tazemeta

Albir Garden Stadium

Es va guardar un minut cent silenci per la mort d'Amancio Amaro Varela, ex internacional espanyol.