Autonòmica Infantil – València CF i Vila-real CF líders dels seus grups

Quarta jornada de la Lliga Autonòmica Infantil on es comencen a aclarir les posicions tant per la part alta, com la baixa. En el Grup 1, el València CF comença a distanciar-se de la resta d'equips tot i comptar amb un partit menys, sent l'únic equip que ha aconseguit totes les victòries.

En el Grup dos els tres equips més potent també es distancien, Villarreal CF , Llevant UD i Fundació VCF

Grup 1

Gran punt de l' Ciutat de Xàtiva en la seva visita a la Ciutat Esportiva Pamesa, empat a 1 davant el CD Roda , els xativins van encaixar el primer gol de la temporada en què estan realitzant un gran arrencada.

En el partit més interessant de la jornada, València CF-Elx CF, ja que el guanyador es quedava amb el liderat, el VCF Infantil no va tenir els mateixos problemes que el VCF Cadet i va vèncer contundentment, amb hat-trick de Diego Miralles, Adrián Bernabeu (2) i l'últim de Romeu Os.

També es van veure sis gols en la trobada entre CF Gandia i CD Castelló, 3 per a equip, tots dos se situen a la zona tranquil·la de la classificació, el CD Castelló en segon lloc.

En Orriols es disputava el partit entre els dos equips que no havien aconseguit una victòria, sent aquesta per al At.. Benidorm que amb un solitari gol en els primers minuts es va imposar a l' CF Torre Levante, portant-se els tres punts a terres alacantines,

Finalment, es va ajornar el partit entre Colegio Salgui – Alboraya UD i va descansar el Patacona CF.

resultats jornada 4 – 8 de novembre

LOCALRESULTATVISITANT
C.D. Roda “A”1-1Ciutat de Xátiva C.F.B. “A”
Elche C.F. SAD “A”0-6Valencia C.F. SAD “A”
Colegio Salgui E.D.E. “A”ajornatAlboraya U.D. “A”
C.F. Gandia “A”3-3C.D. Castelló, Sad “A”
C.F. Torre Levante “A”0-1Futbol Club Atlètic Benidorm “A”

Grup 2

Villarreal CF , Llevant UD i Fundació VCF es destaquen en les primeres posicions, si bé granotes i blanquinegres amb un partit menys, tots compten els seus partits per victòries.

Pel que fa a la zona de descens, quatre equips no han aconseguit vèncer, Club Costa City, CDA Sant Marcelino, Lacross Babel CF y Sedaví CF.

El Villarreal CF va vèncer 0-6 en la seva visita a Sedaví CF, els groguets continúa sin encajar un gol. Per la seua banda, el Levante UD també marqui a casa de l' Hércules CF, 1-8, amb 5 gols d'Aleix Enríquez, 2 d'Abdou i un Adrià Arocas.

Al seu torn, el Fundació VCF va patir per vèncer la UD Alzira, havent de remuntar un gol d'Oscar des del punt de penal, finalitzant el partit amb 2-1.

A la zona baixa, el CDA Sant Marcelino, no va poder portar-se un punt en la seva visita a Elx davant el CD Pablo Iglesias, un gol al minut 65 va deixar als de Sant Marcel·lí sense recompensa.

per últims, es va ajornar el partit entre Club Costa City – Atletic Amistat i va descansar Lacross Babel CF.