Llevant UD està a un pas del campionat a Divisió d'Honor Juvenil

Imatge ; X CanteraGranota

Ell Llevant UD s'acosta al títol després de la disputa de la vint-i-cinquena jornada, va guanyar i van perdre els seus perseguidors, quedanto a tant Elche CF com At. Madrileny a 9 punts amb 15 punts per jugar.

Va vèncer el Llevant UD dimecres en el seu partit contra el segon classificat, Elche CF, 0-2 per als nois d'Euge Ribera que ha faltat 5 jornades deixa la lliga més a prop del títol.

Va ser amb tot el Llevant UD a Elche, per a un partit important i vital per als il·licitans per mantenir les seves aspiracions al primer lloc. Es va mantenir l'empat durant el primer temps, en la segona part, en el minut 54 Carlos Espí va anotar el primer tant per als granots. Va asseure el partit al 87 Carlos Martín.

Per la seua banda, el At. Madrileny visitava l'Alboraya UD amb 12 jornades sense perdre i 5 victòries seguides, però els xufers van aconseguir trencar la ratxa amb un gol al minut 3 partit , gol de Lucas Alonso. No es va moure més el marcador i els rojillos ascendeixen a la cinquena posició per davant del València CF.

Amb aquests resultats el Llevant podria guanyar el campionat la propera jornada, per a això hauria de guanyar i els seus perseguidors Elche CF i At. Madrileny perdre. Els il·licitans juguen fora de casa davant el Villarreal CF, i els matalassers rebran al València CF.

València CF i Vila-real CF, acostumat a lluitar pel títol, aquesta temporda jugaven pel quart lloc del grup 7 de Divisió d' Honor. El Villarreal CF es va emportar els tres punts de la Ciutat Esportiva de Paterna en guanyar 1-2. Es van avançar els groguets al final de la primera part amb un gol de Markel Gil. Va empatar Pablo López al 55′, però al minut 69 va asseure Eduardo Joel Sanchez per als groguets. Els castellonencs són quarts amb 46 punts, 4 més que els valencians.

En la lluita pel descens, no va puntuar el Patacona CF a casa de l'EFB Miguelturra, 1-0, per als manxecs. Tampoc va aconseguir puntuar la UD Alzira a casa del Múrcia CF, 2-1. Els blaugranes segueixen fora del descens, però ara a 4 punts està FC Cartagena després de guanyar 4-1 a l'CD Roda.

E.F.B. Miguelturra1-0   Patacona C.F. “A”
Albacete Balompié SAD4-2Ranero C.F.
Elche C.F. S.A.D. “A” 0-2Levante U.D.
Valencia C.F. S.A.D. “A” 1-2  Villarreal C.F.