Autonòmica Cadet – Alboraya UD i Vila-real CF líders, i victòria de l'Elx CF davant València CF

Interessant la quarta jornada a la Lliga Autonòmica Cadet, amb la victòria de l'Elx CF davant el València CF, els blanquinegres només van perdre un partit en la temporada passada. Alboraya Ut i Vila-real CF, continuen líders, els groguets porten 12 de 12 punts possibles.

Grup 1

Gran victòria a domicili de l' Alboraya UD 1-2 davant el Colegio Salgui, els vermells li van donar la volta a el marcador amb gols de Natxo i Héctor des del punt de penal. Amb aquests tres punts mantenen en lideratge per davant de l' CD Castelló, si bé els orelluts compten amb un partit menys. En aquesta jornada, van vèncer a l' CF Gandia al Guillermo Olagüe per 1-2 amb gols d'Andrés i Miguel Croselhas.

El resultat més impactant de la jornada ha estat la victòria de l'Elx CF davant el València CF, amb un solitari gol d'Iván Robles en els minuts finals de partit.

En una altra victòria visitant el At.. Benidorm aconseguir la seva primera victòria de la temporada davant el Benicarló BF, 0-1, Gol de Gabriel.

Finalment, el partit CD Roda – CD Alcoyano ha estat ajornat i el Patacona CF ha descansat aquesta setmana.

Resultats Jornada 4 – 8 novembre

C.D. Roda “A”ajornatC.D. Alcoyano S.A.D. “A”
C.F. Gandia “A”0 – 2C.D. Castelló, Sad “A”
Elche C.F. SAD “A”1 – 0Valencia C.F. SAD “A”
Colegio Salgui E.D.E. “A”1 – 2Alboraya U.D. “A”
C.F. Benicarló B.F. “A”0 – 1Futbol Club Atlètic Benidorm “A”

Grup 2

El Villarreal CF continua líder després de la seva contundent victòria ens la UDE, 0-7, amb gols de Pau, Markel, Celso Jose (2), Caden (2) i David.

Així mateix, una altra victòria a domicili, Inter San José va aconseguir tres punts a casa de l' SCD Intangco a l'imposar-se per 2-3 amb gols de Carlos i dues de Sergio Terol.

La UD Alzira va obtenir un gran punt en la seva visita a la Ciutat Esportiva de Paterna, empat a zero davant el Fundació VCF.

El Kelme CF es va imposar per 2-1 amb el Torrent CF, tot i jugar amb un jugador menys, per l'expulsió de l'guardamenta, els taronja van aconseguir empatar el partit, però el Kelme va marcar el seu segon gol immediatament.

Va descansar Elda Unión CF i el partit entre Hèrcules CF i Llevant UD ha estat ajornat, els granotes només han pogut disputar dos partits fins a la data.

Hèrcules C.F. SAD “A”ajornatLevante U.D. SAD “A”
U.D. Vall de Uxo “A”0 – 7Villarreal C.F. SAD “A”