Així va ser la jornada intersetmanal de la Lliga Nacional Juvenil

CDA San Marcelino Liga Nacional
Imatge : CDA Sant Marcelino

Es van disputar ahir 9 partits de la Lliga Nacional ajornats en el seu dia, en alguns casos a causa de l'COVID i en altres a causa de la borrasca Filomena el cap de setmana de l' 10 de gener.

Grup VIII-A

El CF La Nucia es manté al capdavant de la classificació i manté les seves aspiracions d'ascens després de vèncer 2-0 en el seu partit davant el Tavernes Blanques CF que ocupa ara l'última posició de el grup.

EL CD Don Bosco es va imposar 2-0 amb el CD Castellón B gràcies als gols de Luis Luengo i Carlos Monserrat.

El CDA Sant Marcelino es va retrobar amb la victòria en el seu enfrontament contra el Inter San José que amb dues derrotes seguides s'allunya dels llocs capdavanters, tot i que encara es manté entre els sis primers classificats que donen dret a jugar per l'ascens.

Es va avançar Inter Sant Josep amb un gol de el pitxitxi de el grup Adrián Guerrero al minut 22. Va empatar de penal Christian López a la primera part, ja en el minut 80, Pere Marc va anotar el gol de la victòria per al Sanmar.

Segona victòria consecutiva de l' At.. Benidorm CD que li treu de l'última posició, en aquest cas davant d'un rival directe a la part baixa de la taula com el CD Dénia, amb dos gols de Rubén Carretero.

Grup VIII-B

El Valencia CF B va empatar a zero en la seva visita a l' Celtic Elche, amb el que augmenta en un punt la seva distància amb el segon classificat.

La resta de partits jugat no fa més que reflectir la màxima igualtat d'el grup, de l'segon classificat, Racing d’Algemesí, al penúltimo Paterna CF, només cinc punts. A falta de set jornades més els partits pendents, encara està tot per decidir.

El Levante UD B va vèncer per la mínima a l' SCD Intangco, amb un gol de Fran Mateu.

De nou en els últims minuts de partit el Vilamarxant CF va aconseguir emportar-se els 3 punts, en aquesta ocasió en la seva visita a l'Gerardo Salvador davant el Paterna CF. Es van avançar els visitants en el primer minut de partit amb un gol de Javier Fuster, van empatar els locals gràcies a l'gol de Marc Rabal. I en el minut 87, José Nieto amb el seu gol donava la victòria a l'Vilamarxant, 2-1, resultat final.

Per la seua banda, els dos últims classificat no van puntuar aquesta jornada, el CF Dragon Force va perdre a casa de l' Alboraya UD B, 4-1. Mentre que el Hércules CF B perdre 3-1 amb el CD Alcoyano , tot i el resultat, fins al minut 84 el partit estava empatat.

C.F. Celtic Elche “A”0-0Valencia C.F. “B”Jornada 11
S.C.D. Intangco “A”0-1Levante U.D. “B”Jornada 11
Paterna C.F. “A”1-2Vilamarxant C.F. AJornada 11
Alboraya U.D. “B”3-1CF Dragon Force AJornada 12
C.D. Alcoyano S.A.D. “A”3-1Hèrcules C.F. “B”Jornada 12