Comença la I Copa President de la Diputació de València de Raspall d’Elit Femenina

Elite Raspall

El diputat d’Esports, Andrés Campos, junt a Elvira López, Santi Navarro i Ricardo Sales, vicepresidenta i vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, ha presentat este matí la I Copa President de la Diputació de Raspall d’Elit Femenina, que comença hui en el trinquet de Piles.

Durant la presentació, Andrés Campos ha incidit en el “compromís per la igualtat” de la Diputació, que amb la creació d’este campionat “promou la professionalització de les jugadores de pilota, donant visibilitat sense perdre el caràcter popular que fa que el joc de la pilota forme part de la identitat valenciana”.

Els trinquets de Bellreguard, Guadassuar, Oliva, Piles i Sueca acolliran les 12 partides de fase regular, que ha començat hui, i la final del 26 de febrer

Per la seua part, Elvira López ha volgut “agrair el suport de la Diputació a la pilota femenina”, i s’ha dirigit a les jugadores: “aprofiteu el moment, esta oportunitat que teniu davant; treballeu i gaudiu de jugar a pilota”. Santi Navarro ha subratllat que esta I Copa President de la Diputació és “un campionat molt atractiu tant per a l’espectador com per a les pròpies jugadores. Unes jugadores que han passat per tots els passos formatius de la Federació: els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, les Escoles de Tecnificació, els clubs, fins a arribar a l’elit”.

Durant la trobada, que ha comptat amb la presència dels diputats provincials Carolina Mengual i Jesús Gimeno, s’ha donat a conéixer la composició dels equips, així com el calendari de les 12 partides que componen el torneig, i que es disputaran en els trinquets de Bellreguard, Guadassuar, Oliva, Piles i Sueca.

La primera trobada tindrà lloc hui en el Trinquet Císcar de Piles, i enfrontarà als equips formats per Ana de Beniparrell, Anabel de Tavernes Blanques i Mireia de Massamagrell, d’una banda; i Irene de Massamagrell, Mar de Bicorp i Natalia de Navarrés, per un altre.

Després de la disputa de les dotze partides programades, la final tindrà lloc dissabte 26 de febrer.

Dejar respuesta

Por favor introduce tus comentarios
Por favor, introduce tu nombre aqui