Victòria de la Selecció sub14, 2-0, davant Castella i Lleó

Victòria importantíssima de la Selecció Valenciana masculina sub14 al feu de Castella i Lleó. Valladolid va ser l'escenari del bon joc dels nois de Kino García, que van aconseguir el passi a la Fase Or del Campeonato Nacional de Selecciones Autonómicas amb aquest resultat.

FITXA DE DADES

Castella i Lleó sub14 (0): Dani González (Saül Cotat, m. 30), Álvaro Gómez, Sergio González(Redondo, m. 36), Pablo Rojo, Hugo Sánchez(Mario Domínguez, m. 54), Seoane (Manu Ibáñez, m. 47), Escalada (Jorge Pérez, m. 36), Sergio Sánchez, Unai Blázquez, Garrido i Fresnadillo.

Suplents: Aláez, , i .

Selecció masculina sub14 (2): Rubén Florencio, Toni (Quílez, m. 63), Planxes, Alejandro, Rayane, Raúl, Vicent, Adrià (Ivorra, m. 70+2), Ioan (Patilla, m. 49), Iván (Jairo, m. 49) i Amadou (marc, m. 63).

Gols: 1-0 (Amadou, m.8); 2-0 (Patilla, m. 70+4)

àrbitres: González Merino, Leonardo Salazar i Villarreal Ramírez, del Comitè de Castella i Lleó. López García, quart àrbitre. Van amonestar Pablo Rojo i Garrido (Castella i Lleó) i Marc (Selecció Valenciana sub14).

Amadou, a l'inici del partit (m. 8), i Patilla, a la fin (m. 70+4), van tancar un resultat rodó per a un grup que té molt futbol a les seves botes.

Castella i Lleóno va posar facilitats, sobretot a la segona meitat, i cert és que la victòria va poder perillar a causa de l'escàs encert cara a porta dels davanters de laComunitat. PeròPatilla va segellar el triomf i classificació amb el seu gol in extremis.

La victòria deCatalunya sobreAragó (3-0) deixa la Comunitat Valencianasegona del grup A amb quatre punts, pel que s' assegura passar aFase Or com un dels dos millors segons del campionat.

Equip valent

Jugar amb el factor camp en contra i necessitar els tres punts per classificar-se no sol maridar bé. Només aquells equips que tenen el cap enfocat en les seves pròpies possibilitats i en el seu joc solen passar aquesta prova, sobretot en categoria infantil. A aquestes edats és més difícil.

No obstant això, l'equip dirigit perKino va sortir valent i decidit. Vaig dominar des del primer segon, amb pressió clara a la sortida de pilota castellanolleonesa i amb un joc ample quan tenia la pilota.

Toni Falcó, més actiu que enfront deAragó, va aprofundir constantment per la dreta ben recolzat enAdrià. Sempre va rebre només gràcies al fet queRayane, Iván, Vicent i Raúl van atreure tots els rivals a l'esquerra.

Entre tots dos es van bastar per assortir de centres una i altra vegada a Amadou i a Ioan. En un d' ells, Toni la va posar al cap deAmadou per fer l'un a zero (m. 8).

Amadou celebra el primer gol amb els seus companys de la Selecció Valenciana sub14.

La prova des d'aquest gol era que no es repetís el del dia anterior. I per aconseguir-ho laSelecció va seguir colpejant per dreta com un martell pneumàtic.

En una altra d'aquestes, Adrià va centrar iIoan va tenir una fallada dels d'acordar-se si el partit no hagués anat bé. Només, en la línia i per empènyer, va rematar malament.

Amadou també en va tenir un altre d'aquests caramels per dreta. Malauradament, no va encertar en la seva rematada amb el pit.

Els jugadors se'n van anar a vestidors al descans amb la sensació de poder anar guanyant per una diferència més àmplia de la que reflectia el marcador.

Toni Falcó, un estilet per la banda dreta de la Selecció.

Fin al déjà vu

Castella i Lleóno tenia cap altra opció que anar a pels tres punts per tenir l'oportunitat de classificar. Els locals van fer tota la força de la qual van ser capaços.

així que, malgrat que el domini de la pilota continuava sent de la  Comunitat ValencianaCastella i Lleóes va estirar i va buscar la porteria deRubén Florencio, que va haver de fer algunes intervencions a xuts llunyans.

El partit estava en aquesta fase perillosament similar al viscut el dia anterior contra Aragó. Kino va llegir la situació des de la banqueta i va ficar Patilla i Jairo en lloc de Ioan i d'Iván.

tot i així, els castellanolleonesos van apretar. Jorge Pérez va anar molt a prop d'arribar a un servei de Mario Domínguez, però se li va escapar pels pèls. L'empat estava més a prop.

Raúl, la referència en el centre del camp de la Selecció Valenciana.

Per sort, la Selecció va aconseguir imposar-se també en ocasions en els minuts finals. Només van ser deu minuts d'esgotament.

Al fil del final, va tenir un gol anul·lat per fora de joc aPatilla i , sobretot, una grandíssima ocasió deAdrià, que va apurar massa i no va poder superarSaül Cotat en el mà a mà.

Amb minut i mig per sobre del temps complert, Castella i Lleó va tenir encara una falta lateral amb centre a l'àrea, un déjà vu de lo sucedido contraAragó.

No obstant això, Patilla es va encarregar de solucionar el mal record amb un gol al quart minut d'afegit de la trobada. Un gol al qual va seguir just a continuació el final de la trobada i el passi a laFase Or delCampeonato Nacional de Selecciones Autonómicas .

Patilla celebra el segon gol de la Selecció Valeciana.