Victòria d'Espanya sub15 davant Polònia

Imatge : @SeFutbol

El conjunt espanyol va guanyar amb un tant d'Ousmane Diallo en el primer xoc del torneig internacional d'Albir Garden

Espanya va arrencar amb energia el partit davant Polònia. Tant va ser així que la Selecció Espanyola Sub-15 va tardar només onze minuts a posar-se per davant en el lluminós. Ousmane Diallo va ser l'encarregat d'anotar el 1-0 que posava els locals per davant. A partir d'aquí, la resta de la trobada va consistir a mantenir el resultat favorable. Els vuitanta minuts, transcorreguts en dues parts de 40, es van esgotar i la victòria va ser per als jugadors dirigits per David Gordo.

El jugador de l' Patacona CF, Buba Sangore, va sortir de titular, mentre que Joan Martínez va debutar a la segona part. També van sortir a la segona part, Pablo Reyes del Villarreal CF i Max Petersson del CD Roda .

El següent repte que afronta la Selecció en aquest Torneig Internacional d'Albir Garden serà el pròxim diumenge 5 de desembre davant República d'Irlanda a les 12:00 hores.

Finalment, Espanya s'haurà de mesurar davant Mèxic. Aquest xoc tindrà lloc dimarts 7 de desembre a les 10:45 hores.

FITXA DE DADES

ESPANYA :Onze inicial: Iker Pagazartundua, Aboubacar Sangare (Pablo Reyes, 60′), encarrilat durant el primer quart de partit (Joan Martínez, 78′), encarrilat durant el primer quart de partit (Max Petersson, 78′), encarrilat durant el primer quart de partit (Rubén Olea, 78′), Dani Ávila (La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes, 60′), Dani Yañez (Melvin Ukpeigbe, 60′), Pol Duran (Daniel Àvila, 40′), José Fernández (José Antonio Reyes, 60′), Daniel Àvila (Paulo Iago Álvarez, 40′) i Ousmane Diallo (Adrià Múñoz, 40′).

seleccionador: David Gordo
POLÒNIA:Onze inicial: Pawel Czulowski (Kacper Szulc, 40′), Jakub Jaroszuk (Igor Kostecki, 82′), Igor Brzyski (Adrian Lawrynowicz, 71′), Wojciech Monka, Mateusz Pruchniewski, Adrian Przyborek (Igor Pruchniewski, 52′), Filip Baniowski (Patryk Mazur, 52′), Mateusz Dziewiatowski(Dominik Skiba, 52′), Cyprian Popielec (Dawid Mazurek, 52′), Damian Sokołowski i Szymon Krolak (Igor Busz, 40′).

seleccionador: Rafal Lasoki
1-0 | La selecció comandada per David Gordo es va imposar amb tants de Pablo Reyes (11′)