Es va disputar el Torneig #TotsJuguem organitzat pel CD Malilla

Valencia CF Infantil A
Imatge : @Academia_VCF

València CF i Villarreal CF prenen distància després de la tercera jornada de la Segona Fase de l'Autonòmica Infantil, ambdós equips van finalitzar primers invictes en els seus respectius grups en la primera fase.

LLIGA AUTONÒMICA INFANTIL – 2A FASE LLIGA – GRUP TÍTOL

Victòria del Valencia CF 3-1 davant l'Alboraya UD amb hat-trick de Daniel Ponce. El Villarreal va guanyar per la mínima l'Elx CF amb gol de penal de l'MVP de LaLiga Promises, Landero.

El Llevant UD empata a zero a casa del Patacona CF, amb el que es despenja dels dos primers classificats, encara que la jornada que ve jugaran els granotas contra el Villarreal CF.

Primera victòria en la segona fase del At Amistat davant el CF Gandia, 1-0, amb gol en els últims minuts del partit. També el Fundació VCF assoleix els seus primers tres punts després de guanyar 4-1 al Torrent CF.

Dissabte, 5 De Febrer
ATLÈTIC AMISTAT «A»1 -0C.F. GANDIA «A»
Diumenge, 6 De Febrer
PATACONA C.F. «A»0- 0LEVANTE U.D. «A»
VALÈNCIA C.F.«A»3- 1ALBORAYA U.D. «A»
VILLARREAL C.F. «A»1- 0ELCHE C.F. S.A.D. «A»
C.F. FUNDACIÓ VCF «A»4- 1TORRENT C.F. «A»

LLIGA AUTONÒMICA INFANTIL – 2A FASE LLIGA – PERMANÈNCIA

El Kelme CF no vol passar apurs, tercer jornada, tercera victòria, en aquesta ocasió davant l'Hèrcules CF. 2-0, encapçala la classificació en solitari amb 9 punts.

Amb set punts se situen Inter San José i CD Castellón, els blaus van guanyar 4-0 al Club Costa City, mentre que els van guanyar 0 -2 a la UD Alzira.

Primera victòria del CD Roda 1-3 davant el CD Alcoià, i Lacross Babel aconsegueix de nou tres punts en guanyar 2-0 al Ciutat de Xàtiva CFB.

Aquest dimecres es disputarà el partit pendent entre els alacantins del Lacross Babel CF i la UD Alzira

C.F. INTER SAN JOSÉ «A»4-0CD Utiel i CD Buñol
C.D. ALCOYANO S.A.D. «A»1-3C.D. RODA «A»
LACROSS BABEL C.F. «A»2-0CIUTAT DE XÁTIVA C.F.B. «A»
KELME C.F. «A»2-0HÉRCULES C.F. S.A.D. «A»
U.D. sempre que el Fundació VCF0-2C.D. CASTELLÓN S.A.D. «A»