València CF cadet, campió al MIC Footbal sub15

L'equip cadet de l'Acadèmia VCF es va proclamar campió del torneig MIC Football celebrat a la Costa Brava en vèncer a la tand de peneltys a l'At. Madrid

Es va haver d'enfrontar a les semifinals a un dur rival, els portuguesos de FC Porto, el partit va finalitzar en empat mantenint de nou els valencians la seua porteria a zero, a la tanda de penaltys victòria per al València CF, 3-5.

A la final el rival va ser l'At. Madrid, de nou després d'una competida trobada el partit finalitzo amb empat a zero, anant de nou als penaltys, de nou la victòria va caure del costat valencià, 4-2.

El València CF ha guanyat el títol en la categoria cadet (U15) després de superar el Club Atlètic de Madrid a l'Estadi de Vilatenim de Figueres. El conjunt que entrena David Pérez s'ha imposat al seu rival a la tanda de penal, després que el partit acabés amb un empat sense gols al marcador (0-0) un cop disputat tot el temps reglamentari. Des dels onze metres, els madrilenys han fallat dos llançaments i això els ha impedit aconseguir la victòria final.

Malgrat comptar amb dos dels tres màxims golejadors d'aquesta categoria (Miguel Llorente amb 10 gols i Brayan de la Cruz amb 6), el Club Atlètic de Madrid no ha pogut superar un València CF que s'ha fet fort durant tot el torneig a partir de la defensa.

En 7 partits no ha encaixat ni un sol gol i ha superat rivals com el Califòrnia 08B Allstars (4-0), CD Laguna EVT (0-5), JDB Internacional (2-0), l'IF Brommapojkarna (3-0), UE Quart (2-0) i FC Porto als penals (3-5 després del 0-0).

Villarreal CF , subcampió al Torneig sub13

Sense perdre cap partit -la final es va decidir a la tanda de penal (3-5), el Vila-real CF (CD Roda d' Infantil Autonòmica) ha quedat subcampió al MICFootball després d'empatar a la final davant l'Atlètic Madrid 1-1. En la semifinal va superar 9-0 al SK Brann. El seu jugador Abass Luc Diarrasouba ha estat el màxim golejador amb 15 tants.

El campió de la categoria infantil (U13) s'ha decidit a la tanda de penal i ha coronat el Club Atlètic de Madrid com el guanyador del torneig, després de superar el Villarreal CF al camp del Figueres. El temps reglamentari ha acabat amb empat al marcador (1-1) i el conjunt que entrena Fabio Futre ha decantat la balança al seu favor des dels onze metres perquè no ha fallat cap dels seus cinc llançaments (5-3). Aviat s'ha avançat l'equip de la Plana amb un gol primerenc de Luc Diarrasouba als tres minuts, però abans del descans ha empatat Prince Emmanuel Enorense. El partit ha estat molt equilibrat, amb ocasions de gol per a cada equip, però el marcador ja no s'ha mogut i els penals han definit el campió d'aquesta categoria.

Sense massa problemes va superar el Club Atlètic de Madrid infantil la fase de grups, on es va desfer del PSG Academy Florida (6-0), UE Quart (1-7) i JP Select (6-0). després, torn per superar l'HB Koge (3-1) als vuitens de final i de necessitar els penals per batre el Jiu Teng FC a quarts. Aquest matí, ha guanyat la seva semifinal amb el Juventus FC (2-0). En la final s'ha imposat a un Villarreal CF que comptava els seus partits per victòria i que havia tancat els tres primers partits del seu grup amb més de 30 gols a favor.

Les primeres cinc finals de la21ª edició del torneig internacional de futbol baseMICFootball (MIC-Mediterranean International Cup) s'han repartit avui entre l'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava i l'Estadi de Vilatenim de Figueres. Els guanyadors han estat elPromoesport Etoiles du Mande (U18 juvenil), Femení Manu Lanzarote (F19 juvenil-cadet femení), Valencia CF (U15 cadet), Atlètic de Madrid (U13 infantil) i RCD Espanyol (U12-B aleví F7). Totes les finals han congregat uns6.000 espectadors entre ambdós camps. Els campions restants es coneixeran demà, amb l'última jornada del torneig, que reunirà a Palamós les finals de les quatre categories restants: U14 infantil a les 10:45 h (FC Barcelona-Atlètic de Madrid); U12-A aleví a les 9:30 h (Reial Madrid-Girona FC); U16 cadet a les 12 h (FC Barcelona-RCD Espanyol), i U19 juvenil a les 13:15 h (CF Lloret-FC Barcelona).

• U18 – Juvenil | FF BADALONA 3-3 (4-5) PROMOESPORT ETOILES DU MANDE

L'última final del dia l'han jugat el FF Badalona i el Promoesport Etoiles du Mande i ha Coronat l'equip de Mali com el campió de la categoria juvenil U18, després d'un partit que ha tingut de tot: gols, targetes i una ajustada tanda de penaltis. Mahamoud Barry i Douga Fofana han col·locat el 0-3 al marcador abans del quart d' hora de joc, però Dídac González ha retallat distàncies just abans del descans. Hamed Diomande ha ampliat de nou l'avantatge per als africans, tot i que en tot just tres minuts de diferència un gol en pròpia porteria i una altra diana d'Hugo Caroz han col·locat el definitiu 3-3. Des dels onze metres, el Promoesport Etoiles du Mande ha estat més efectiu i ha aconseguit la victòria.

És la segona vegada en aquesta edició del MICFootball que l'equip africà ha necessitat els penals per superar una eliminatòria. Després d'una impecable fase de grups, va guanyar d'aquesta mateixa manera als vuitens de final a l'Andijan-SGS, que havia acabat amb 0-0. UD Cassà (0-3) i Reial Betis Balompié (1-0) van ser els rivals que va batre en les següents rondes, els quarts de final i la semifinal. El FF Badalona no havia encaixat cap gol en tot el torneig i havia guanyat, fins a la final, al European Soccer Solutions (1-0), CF Sant Feliu de Guíxols (0-5), Acces Sport Liverpool (5-0), FE Grama (1-0), Sevilla FC (0-0 i 4-5 en penaltis) i Sporting Badalona (1-0).

• U12-B – Aleví F7 | FC BARCELONA 0-2 RCD ESPANYOL

Els jugadors de l'Espanyol U12-B celebren la victòria a Palamós (foto: Adrià Fontanet/MIC)

El RCD Espanyol ha guanyat el títol en categoria aleví F7 (U12-B) després de superar el FC Barcelona al camp del Palamós. El conjunt que entrena Marc Olivet s'ha imposat gràcies als gols d'Hugo Chacón i Daehan Lee, tots dos marcats en els primers compassos de cada part. Chacón ha inaugurat el marcador als cinc minuts amb una rematada de cap mentre que Lee ha arrodonit el resultat només començar el segon acte, quan ha definit una ràpida acció de contracop. el duel, bastant igualat i amb ocasions a banda i banda, també ha tingut un pal del conjunt blanenc en els últims instants.

Trajectòria immaculada la del RCD Espanyol, que ha guanyat tots els partits que ha disputat durant aquest MICFootball i només ha encaixat tres gols. En la fase de grups va guanyar el Wakatake (11-1), CE Cristinenc (0-22) i PB Sant Cugat (10-0). després, ha anat superant les eliminatòries (18-0 al CE Penya Bons Aires, 7-0 al Tottenham Spurs, 2-5 al Cerdanyola FC i 0-6 a l' UD Andenes) abans de batre avui el Barça a la final. El conjunt blaugrana també ha avançat amb pas ferm acumulat victòries i marcant 80 gols en els primers 7 partits, però aquesta tarda no ha pogut superar el porter blanenc.

• F19 – Juvenil-cadet femení | FEMENÍ MANU LANZAROTE 0-2 MANU LANZAROTE FEMENÍ

Les integrants dels dos equips del Femení Manu Lanzarote aixequen el trofeu de campiones (foto: Ruben Garcia/MIC)

El Femení Manu Lanzarote ha guanyat el títol en categoria juvenil-cadet femení (F19) després d'aconseguir que els dos equips que el club català ha presentat al MICFootball hagin arribat a la final disputada a l'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava. El conjunt avui dirigit per l'exfutbolista professional Manuel Lanzarote, coordinador de l' entitat, ha guanyat gràcies a un doblet de Minerva Cruz (0-2). La dorsal número 6 ha rematat a plaer una assistència dins l'àrea petita quan faltaven pocs minuts per al descans i ha tornat a veure porteria a l'inici del segon temps amb un xut creuat.

El vencedor de la categoria F19 ha posat el punt final a una excel·lent trajectòria que l'ha portat a guanyar tots els partits del torneig. En la fase de grups es va desfer de l'Eastern FC (0-5), UD Cassà (1-7) i UE l' Estartit (0-2), per després batre la selecció d'Andorra a les semifinals (2-0). Les seves jugadores Paula Arcos (4 gols), Minerva Cruz (4), Ainara Muñoz (3) i Aroa García (3) han estat les quatre màximes realitzadores del campionat.