UD Oliva i CD Albaidense campions de la III Torneig Football Teams organitzada per UD Portuaris-Disarp

Va tenir lloc el passat dimecres 6 de desembre la III edició del Torneig Football Teams organitzat per la UD Portuarios-Disarp al Camp Municipal Fort Llopis.

Es disputava el torneig en les categories benjamí i prebenjamin, dos grups de 4 equips jugaven una lligueta de tres partits, els primers classificats de cada grup disputaven la final de cada categoria.

En la categoria prebenjamí, va resultar guanyador el CD Albaidense en guanyar en la final a la UD Oliva per 3-0.

Pel que fa a la categoria Benjamí, els rivals a la final van ser els mateixos que en la categoria prebenjamí, UD Oliva i CD Albaidense, però en aquest cas la victòria va ser per a la UD Oliva, per un ajustat 1-0.