Quadre d'Honor del II Torneig Platges de Gandia Football Teams organitzat per la UD Portuaris

Beniparrell CF

Magnific ambient familiar i de futbol en el II Torneig Platges de Gandia Football Teams disputat en el Grau de Gandia organitzat pel club local UD Portuaris-Disarp.

Dues jornades de futbol base, divendres i dissabte, en la qual van participar 32 equips de futbol-8. Divendres van jugar els equips alevins i benjamins, i dissabte van jugar els prebenjamins i de nou equips alevins.

Es va disputar en la jornada del divendres 29 de març, arribant a la final CF Cracks B i el Club de Futbol Zona 5 d' Albacete, els valencians van aconseguir el títol en véixer 2-0. Van ser semifinalistes FB Benitachell i el CD Contestano

CF Zona 5 Alevin

En la jornada del divendres el guanyador en la categoria benjamí va ser el CF 40-15 de Mutxamel que es va imposar 2-0 a la final CD Sagrada Família d' Elda. Van ser semifinalistes el CD Sagrada Família B i Inter Xàtiva.

En la jornada del dissabte 30 de març es va disputar també la categoria Alevin, en la qual el campió va ser també CF Cracks en guanyar els alacantins del Lacross Babel, 3-0. Van ser semifinalistes l'equip local de la UD Portuaris-Disarp i Lliria UD.

Lacross Babel CF

També hi va haver participació dels més petits, van arribar a la final Beniparrell CF en guanyar en semifinals al Lliria UD i FB Dénia que va vèncer en semis a l'equip local UD Portuarios-Disarp.

La final entre Beniparrell CF i FB Dénia no va poder ser més igulada, finalitzant amb empat a dos, en els penals Beniparrell CF es va proclamar campió.