Tavernes Blanques i Club Costa City aconsegueixen l'ascens a Autonòmica Cadet

Tavernes-Blanques-_Cadet
Tavernes Blanques CF Cadete A

Tavernes Blanques CF i Club Costa City han aconseguit l'ascens a Autonòmica Cadet després de vèncer en les seves eliminatòries, per tant, acompanyaran a CD Don Bosco i CF Arenea Alacant.

ahir dissabte 12 de juny, el Club Costa City va aconseguir l'ascens, tot i perdre 0-2 en el seu partit contra el Sedaví CF, però l'ampli resultat de l'anada 0-4 per als il·licitans els dóna l'ascens a la màxima categoria de futbol valencià.

Gran actuació de l'Sedaví CF que amb un resultat molt advers de el partit d'anada ho van intentar en aquest partit de tornada, obtenint la victòria.

Per la seua banda, el Tavernes Blanques tenia un resultat favorable de el partit d'anada davant el Primer Toque, 1-3, el cap de setmana a Castelló. Però els de La Plana no es van donar per vençuts, avançant-se al marcador amb un gol de Guillem Clausell al minut 26. Els valencians van empatar el partit ràpidament en el minut 32, gol d'Adrián Belmar.

Es va mantenir el resultat fins als minuts finals, en que un gol de penalty de Pau Aguilar, suposar el 2-1, resultat final que certificava el ascenso del Cadete del Tavernes Blanques a Autonómica Cadete.