Subcampionat del Juvenil A del València CF davant la Juve

Imatge : Twitter @academia_VCF

No va poder emportar-se el Torneig el Juvenil A del València CF, va guanyar la Juventus a la final del Torneig d'Aesch, 5-2. De nou es van imposar els bianconeri igual que en la fase de grups, sent molt superiors físicament i sobre tots gràcies a l'efectivitat del jugador Kenan Yildiz.

Es van avançar els italians al minut 3 de partit amb un gran cop de cap. Però de nou va aparèixer Hugo de Mateu amb un magistral llançament de falta que va pegar al llac, el refús el va rematar Issa Niare de cap al fons de la porteria italiana.

Una gran passada filtrada del centre del camp de la Juve va servir perquè el davanter Kenan Yildiz es trobe mà a mà amb el guardameta valencià, posant per davant la Juve.

Un altre gol del turc Kenan Yildiz en una brillant jugada personal va posar el 3-1 en el marcador, abans del descans.

Va tornar a marcar Kenan el 4-1, tercer gol per al jugador de la Juve tot just fitxat aquesta temporada del FC Bayern Munich. El partit va finalitzar amb 5-2, marcant el segon gol valencianista Hugo Porras.

Aquest va ser l'onze inicial de la final per part del Juvenil A del València CF: