Sorpresa en la Lliga Autonòmica Aleví

Fundació VCF Alevín A
Imatge VCF

El Fundació VCF va donar la campanada en vèncer el Llevant UD en el partit avançat de la quarta jornada de la Lliga Autonòmica Aleví.

Si bé, la sorpresa és relativa atesa la igualtat dels dos equips, però en la primera fase els granots van vèncer per 5-0 al Fundació VCF per la qual cosa l' equipo blanenc, dirigit per Rubén Bisquert, afrontava el partit amb ganes de desquitar-se d' aquest resultat.

El partit com està sent habitual en aquesta Lliga va ser força disputat per part dels dos equips i molt vistós per a l'espectador.

Iniciant-se amb força ocasions per al Fundació VCF, larguero, parades del porter, nombrosos córners. En un d'ells es van avançar els blanencs amb un gol de Vicente Morant , jugador fitxat del Real de Gandia CF durant la temporada, 1-0, resultat amb el qual va finalitzar la primera part.

Al principi de la segona part es va donar la jugada curiosa del partit amb un gol fantasma després d'una brillant jugada del Fundació VCF, la pilota va pegar en l'estructura metàl·lica que subjecta la porteria al costat de la base del pal que va escopir la pilota cap a fora.

Va tornar a marcar el Fundació VCF amb un gol de Corella en un lliure directe, 2-0, van retallar distàncies els granots en un mà a mà contra el porter, anotant el definitiu 2-1.

Amb aquest resultat el Villarreal és l'únic equip invicte del grup, el Llevant UD es queda amb 7 punts, per la seva part el Fundació VCF aconsegueix la seva segona victòria en els quatre part les dues a casa, aquesta amb el Llevant UD, i en la primera jornada 4-1 contra l'Elx CF .