Es redueixen les distàncies en cap de l'Autonòmica Infantil

Valencia CF Infantil A
Imatge ; X @Academia_VCF

No va poder guanyar el líder en la vintena jornada, un empat es va emportar el Villarreal CF de la seua visita al Kelme CF el que redueix la distància entre els castellonencs i el segon classificat, Valencia CF, quedant ara a 6 punts, el Llevant UD es mantenen a 8 punts.

Es van avançar els groguets amb un gol d'Alejandro Gil a la segona part, però els il·licitans van igualar el partit a falta de 5 minuts per finalitzar el partit, al final empat, 1-1.

El Valencia CF va reduir distàncies a la classificació en guanyar a casa de la UD Alzira, 0-6, van marcar Iker Aranda, dos d'Izan Calatayud i hat-trick d'Iván Blas, de nou màxim golejador del grup.

Per la seua banda, el Levante UD no va aprofitar l'oportunitat per a reduir distàncies amb el Villarreal CF, empatar 1-1 a casa de l'CD Roda, va anotar per als granots Miguel Romero.

A la lluita per la permanència, dels equips en llocs de descens tan sols puntuó el At. Moncadense, empat sense gols a casa del Lacross Babel CF. Els rojiblancos redueixen distàncies amb el Primer Toque CF equip que marca la salvació i que va perdre 3-1 a casa del Patacona CF, ara es queda a 3 punts.

El Mislata UF es manté a 2 punts ja que no va poder puntuar en el seu partit contra l'Alboraya UD, 2-1, per als xufers.