Resultats de semifinals de La Nostra Copa

Tot queda pendent per a la tornada en les dues eliminatòries de La Nostra Copa, empat en ambdós partits

Al Camp del Saltador de l'Alcora empat sense gols ens l'equip local i el CD Soneja. Serà el proper diumenge a les 18:00 hores quan es decidirà tot a Soneja, veurem si es classifica l'equip local o el vigent campió, el CD L'Alcora.

En la segona eliminatòria disputada al Beltrán Báguena entre el CD Buñol i la UD Castellonense, es va avançar a la primera part els visitants amb un golàs de Johny des de gairebé mig camp. A la segona part va marcar el gol de l'empat Duco en una jugada ensopegada en un córner.

Partit molt mogut a la segona part amb perill en ambdues porteries, però no es va moure el marcador, al final empat 1-1. Caldrà esperar a la tornada a Castelló de la Ribera el pròxim dilluns a les 20:00 hores.